- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
^ Въпрос на чест? Но нали преписваш и така изкарваш оценки? Сама каза, че в университета, за когото се гласиш, се гледат оценките от дипломата. Значи ти с пищови ще имаш по-висока диплома. Някое дете, което вярно е учило, не е преписвало и както често става в такъв случай, не се е справило навсякъде чак блестящо, ще има по-ниска от твоята. Ти го цакаш с измислени знания. То отпада с реални. Наистина ли не го разбираш?
Ще ти кажа аз какво правя, когато нещо ми е наистина трудно и не го разбирам, и считам, че ще имам наистина лоша оценка. Разделяме силите с най-добрия ми приятел. Всеки се мъчи максимално да зацепи неговия дял и да го обясни като хората на другия. Резултат: Без кой знае какви усилия, хем научаваме всичко, хем каквото си изкараме, това си и заслужаваме. Така аз отговарям редовно за цитология, химия, биохимия, анатомия, физика и прочие, а той за ботаниките, зоологиите и тн. На края на семестъра се събираме и пада здраво преподаване един на друг. В крайна сметка, и двамата имаме много добър успех и никой от нас не е изкарал коя да е оценка без реални знания. Да не говорим, че като разказваш на някого, той не разбира, ти обясняваш, той задава въпроси, ти отговаряш... и накрая знаеш 11 пъти по-добре всичко, защото си го осмислил така, че да го вкараш в главата на човек, който не го разбира. Не знам защо никой не прави така вече. Хем е по-лесно, хем е справедливо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()