.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 583

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Ами ако е 181, има едик крив зъб и за да го харесаш, процентите ти ще трябва да паднат на 60? Това са драматичните ситуации в живота.

Замисляла ли си се, че ако всеки реши да постави така своите критерии, има вероятност да си останеш сама?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Мда .. прекрасни сме си :Р
    А това как хората ме мислят за твърда и ината и после се изненадват че отвътре съм си съвсем различен човек въобще да не броим :Р Супер очарователно за прот. пол I guess : D
    Да,но пък не знам дали като цяло важи или е просто частен случай,но съм забелязал и едно отдаване на изкушението като че ли често свързано с не особено решителната ни натура.Познавам едно момиче рак.Никога не сме били от най-близките.Беше съученичка на брат ми т.е е две години по-малка от мен.За дати тя е на 13ти, а аз съм на 14ти юли.Красиво момиче и попринцип изглеждаше добра въпреки че участваше в някои и друг женски бой.Много я обарваха като малка. Не знам дали това или някаква склонност на зодията го породи, но това момиче никога не тръгна с някой по нормален.Винаги се хващаше със силните на деня.Сега от доста време е с такъв.Като характер изглежда пълен тулуп.На външен вид изобщо не може да и стъпи и на малкият пръст,но...баща му е един от най-богатите хора в града ни.Тя започна и работа при него.От малкото постове дето сме си разменили с нея във Facebook преди време съм останал с впечатлението че не е особено щастлива в любовта с него и като че ли адски много се колебае,защото намира много по интересни личности.Е, не ми го е казвала директно де. И все пак продължава да е с него. Но пък вече и викат шефке.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Дайте сега за девите
    За девите какво да кажа.Имам повече наблюдения само от две.Привлекателни и готини момичета,отракани,доста бойни мацки и...хич не се обичаха. И двете ми харесваха като нещо повече от прителки в различни етапи от живота ми.Едната ми беше съученичка.И никога не разбра.Голяма богаташка,но пък такива богаташи най ме радват.Никога с нищо не ми е показала че ме смята за нещо по-малко от нея въпреки че изобщо не можех да и стъпя на малкият пръст по финанси.Като малка я тресеше хормона та се закаче и с мен като със всички момчета по детският начин.Сега се виждаме рядко,но много се уважаваме.Винаги където ме види ме поздравява, а в заведение понякога и с песен.Веднъж ми предложи и помощ с връзки.Вече е омъжена с две деца и не е дивачка както преди. Много се кротна.
    Другата ми беше несподелената любов. И тя беше доста бойна, а хората ми разправяха да не се занимавам с нея.Не ги послушах.Една година флиртове, бъзици, цупения, някои и друга открадната прегръдка,някое и друго обарване и целувка по бузата.Страшна борба за надмощие.В крайна сметка след това тичах по нея 2 години. В днешни дни си пада по-лошите и богати момчета.Разбрах че се е преквалифицирала и в биячка свободен стил с гаечни ключове по главите на разни наркоманчета . И едната ми братовчедка софианка е Дева,но пък тя още не е толкова голяма,само на 13 е, а и се виждаме доста рядко за да си изградя кой знае какво впечатление.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ами ако е 181, има едик крив зъб и за да го харесаш, процентите ти ще трябва да паднат на 60? Това са драматичните ситуации в живота.

Замисляла ли си се, че ако всеки реши да постави така своите критерии, има вероятност да си останеш сама?
    Добре, де, темата е какво търсите у едно момче. Момичето се изказа. Какво е това избиване на комплекси?

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението

Тя обходи нещата примерно.. нормално, че няма да тръгнеш с рулетка да си мериш партньора и с огледалце да му преглеждаш зъбите.

И да кажа само, че материалистка не означава да гледаш само парите, скъпото и модерното. Всички малко или много сме материалисти и няма нищо срамно, защото целувката няма да те нахрани. Няма човек, който да не гледа парите. Отдавна не живеем във времената, когато са разменяли мляко за сирене.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си