- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
Ами ако е 181, има едик крив зъб и за да го харесаш, процентите ти ще трябва да паднат на 60? Това са драматичните ситуации в живота.
Замисляла ли си се, че ако всеки реши да постави така своите критерии, има вероятност да си останеш сама?
Да,но пък не знам дали като цяло важи или е просто частен случай,но съм забелязал и едно отдаване на изкушението като че ли често свързано с не особено решителната ни натура.Познавам едно момиче рак.Никога не сме били от най-близките.Беше съученичка на брат ми т.е е две години по-малка от мен.За дати тя е на 13ти, а аз съм на 14ти юли.Красиво момиче и попринцип изглеждаше добра въпреки че участваше в някои и друг женски бой.Много я обарваха като малка. Не знам дали това или някаква склонност на зодията го породи, но това момиче никога не тръгна с някой по нормален.Винаги се хващаше със силните на деня.Сега от доста време е с такъв.Като характер изглежда пълен тулуп.На външен вид изобщо не може да и стъпи и на малкият пръст,но...баща му е един от най-богатите хора в града ни.Тя започна и работа при него.От малкото постове дето сме си разменили с нея във Facebook преди време съм останал с впечатлението че не е особено щастлива в любовта с него и като че ли адски много се колебае,защото намира много по интересни личности.Е, не ми го е казвала директно де. И все пак продължава да е с него. Но пък вече и викат шефке.
За девите какво да кажа.Имам повече наблюдения само от две.Привлекателни и готини момичета,отракани,доста бойни мацки и...хич не се обичаха. И двете ми харесваха като нещо повече от прителки в различни етапи от живота ми.Едната ми беше съученичка.И никога не разбра.Голяма богаташка,но пък такива богаташи най ме радват.Никога с нищо не ми е показала че ме смята за нещо по-малко от нея въпреки че изобщо не можех да и стъпя на малкият пръст по финанси.Като малка я тресеше хормона та се закаче и с мен като със всички момчета по детският начин.Сега се виждаме рядко,но много се уважаваме.Винаги където ме види ме поздравява, а в заведение понякога и с песен.Веднъж ми предложи и помощ с връзки.Вече е омъжена с две деца и не е дивачка както преди. Много се кротна.
Другата ми беше несподелената любов. И тя беше доста бойна, а хората ми разправяха да не се занимавам с нея.Не ги послушах.Една година флиртове, бъзици, цупения, някои и друга открадната прегръдка,някое и друго обарване и целувка по бузата.Страшна борба за надмощие.В крайна сметка след това тичах по нея 2 години. В днешни дни си пада по-лошите и богати момчета.Разбрах че се е преквалифицирала и в биячка свободен стил с гаечни ключове по главите на разни наркоманчета. И едната ми братовчедка софианка е Дева,но пък тя още не е толкова голяма,само на 13 е, а и се виждаме доста рядко за да си изградя кой знае какво впечатление.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Тя обходи нещата примерно.. нормално, че няма да тръгнеш с рулетка да си мериш партньора и с огледалце да му преглеждаш зъбите.
И да кажа само, че материалистка не означава да гледаш само парите, скъпото и модерното. Всички малко или много сме материалисти и няма нищо срамно, защото целувката няма да те нахрани. Няма човек, който да не гледа парите. Отдавна не живеем във времената, когато са разменяли мляко за сирене.