- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
Тя обходи нещата примерно.. нормално, че няма да тръгнеш с рулетка да си мериш партньора и с огледалце да му преглеждаш зъбите.
И да кажа само, че материалистка не означава да гледаш само парите, скъпото и модерното. Всички малко или много сме материалисти и няма нищо срамно, защото целувката няма да те нахрани. Няма човек, който да не гледа парите. Отдавна не живеем във времената, когато са разменяли мляко за сирене.
Niakoitam, пък мойта несподелена любов беше рак :д Много го исках, ей...
Пасваме си деви и раци, мисля аз. Сегашния ми приятел и той е рак.
А за твойте бойни деви.. :д аз никога не съм се спречквала с някой/я, ама има доста садизъм в мен. И някой път си мисля, че при мен нещата са доста наопаки, защото вместо като порасвам да се кротвам, е обратното.. ;д
Първоначално написано от antifashionshit
искам да и миличък с мен и да си ме гушка постоянно!да се чувствам спокойна с него и да знам че мога да му се доверя!искам да не го е срам да каже че е с мен!да се интересува от мен и също е важно да ме разсмива![]()
лол, аз съм последната която е с такова мислене.
тук казваме какви момчета ни допадат. описваме своя идеал, който всички знаем не съществува. не разбирам защо трябва да слагаме едно НО накрая, при положение че всички сме наясно че описваме личност/външност/характер, който бихме искали да срещнем, но няма.
Добре, радвам се, че не си.
Не е обходила примерно нещата , както каза Ирти. Според мен си има вече изграден идеал и чака да дойде точно той, което няма как да стане. Така ми прозвуча, изказах се (по темата), така че няма нужда от повече безсмислици.
Жените деви наистина са доста отракани, а впечатлението ми за мъжете е, че са големи женкари, но са много обаятелни.
Ооо я си гледайте работата с ваЩе спорове. ^^
Аз харесвам гушливи момченца, които ми се радват и търсят физически и душевен контакт с мен. ^_ Също като мен. ^
хм, по-късно може да опиша несъществуващиЯТ ми идеал за момченцето в главата ми. ^_ хаха
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
май го намерих?
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
момчета, които си изразяват чувствата и не са пасивни. такива харесвам.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride