.
Отговор в тема
Страница 3 от 24 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 583
    Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Сашко е ебаси пича и всички го обичат. И това не променя факта, че си кифла..
    Стигна до извода, че съм кифла, поради факта, че харесвам мускулести момчета, които могат да ме закрилят?
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от OutlawGirl Виж мнението
    Стигна до извода, че съм кифла, поради факта, че харесвам мускулести момчета, които могат да ме закрилят?
    Душа, те пак могат да те закрилят под една или друга форма, ама да не са като четирикрилни гардероби.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на sashko705
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Душа, те пак могат да те закрилят под една или друга форма, ама да не са като четирикрилни гардероби.
    + Останах с впечатлението, че търсиш само външност. За нещо като интелект, характер etc. чувала ли си О.о (не, че тия мускулестите имат много ум, но все пак..). Това, според мен, е доста кифленски черта... A и кое нормално, умно, нежно момиче обича да я развяват наляво и надясно и да и разцепват п*тката от е*ане и все пак никой нормален човек не би причинил това на момиче, освен някой напомпан до безобразие. GINGER PUBES!
    Последно редактирано от sashko705 : 09-23-2012 на 19:18

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Така, за мен е най-важно да се чувствам защитена с момчето до мен. Външният вид също е важен за мен, смятам, че ако няма физическо привличане, може да има чисто приятелски отношения. Смятам, че всяко момиче иска да има интелигентно, забавно момче с богата обща култура, затова не го споменах, а наблегнах на закрилата. Относно разцепването на п*тката от ебане..предпочитам го пред нещо нежно, романтично и бавно.

OutlawGirl На много отворена ... душевно ли се правиш не мога те разбера !?

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от aks13v Виж мнението
    OutlawGirl На много отворена ... душевно ли се правиш не мога те разбера !?
    Дефинирай ''душевно отворена''

Мега фен Аватара на Chacho
    Сашко, да не си забравил сутрешната чекия, та си избиваш комплексите пред момичето? Щом трябва да се гледа нещо повече от външност, как тогава определяш нацепените батковци само по външния вид кви са? Не ми отговаряй, въпросите са риторични.

OutlawGirl, мисля, че родителският образ играе роля, но не се завърта всичко около него. Дори мисля, че общественият натиск и измененията в характера ни водят до промени в избора на сексуален обект.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Тва се нарича САРКАЗЪМ. Правиш се на отворена и като ти цепнат путката от ебане ще викаш, че са те изнасилили. Аман от форумни нимфоманки.

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

OutlawGirl, мисля, че родителският образ играе роля, но не се завърта всичко около него. Дори мисля, че общественият натиск и измененията в характера ни водят до промени в избора на сексуален обект.
    Правилно мислиш. Родителския образ е до момент, социалната среда оказва по-голямо влияние, според мен.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Като за начало,не ме интересува телосложението.Стига да не е "дебел".Хаха.

Искам да е забавен,интелигентен,поддъ ржан и както се казва,да е "джентълмен".. да знае как да се държи с едно момиче.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Богиня Виж мнението
    Интелигентен и с характер. Не понасям простаци, особено мъже...
    Третият важен критерий е ръстът. Аз съм висока и някак не върви до мен да застане някой дребосък.
    Природа, природа, но за моите 170 трябват поне 185 (+)...
    Ето пък превземките от тоя сорт винаги са ми били много забавни.Аз съм 170см.Как така до мен ще застане някой дребосък...170см или пък..172 или...175.Не даже и 180 не може да е.Минимум трябва да е 185+,защото аз ще ходя на кокили до ресторанта и обратно...
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-24-2012 на 02:30
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от OutlawGirl Виж мнението
    затова не го споменах, а наблегнах на
    Много я обичам точно тази част в изреченията, която е много ключова.

Чудя се, защо пък аз наблягам винаги първо на милото, душевното и святото (ах, че лигавичко звучи, нали?), а след това на Йеб*нето.

П.П. зАе*и психологията. <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Висок поне колкото мен (175) голям едър мъж , на плочки не държа изобщо. За предпочитане тъмнокос и тъмноок. Да е спокоен, стабилен мъж, да ме прави добра и да мога да разчитам на него. Да е интелигентен, не някой селски тарикат. Трябва да бъде и страстен, да има огън в очите му : ))

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ето пък превземките от тоя сорт винаги са ми били много забавни.Аз съм 170см.Как така до мен ще застане някой дребосък...170см или пък..172 или...175.Не даже и 180 не може да е.Минимум трябва да е 185+,защото аз ще ходя на кокили до ресторанта и обратно...
    аз съм 175, но не съм казала , че трябва да е 2 метра ;д поне колкото мен да бъде, защото той и да е по-дребен не че няма да ми харесва, но няма да стои добре до мен , като му е дупенцето наполовина на моето ;дд на токчета почти не ходя и нямам претенциите, че момчето трябва да е по-високо когато съм на токчета. За целта трябва да е минимум 195. Колко такива мъже има? ;д Не съм в положение да имам тая претенция.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-24-2012 на 05:20
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на sashko705
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Сашко, да не си забравил сутрешната чекия, та си избиваш комплексите пред момичето? Щом трябва да се гледа нещо повече от външност, как тогава определяш нацепените батковци само по външния вид кви са? Не ми отговаряй, въпросите са риторични.
    Пхапхахпахпаппхйпапхпспгх папасогхдйфйксфхкйасдфхас кхлдайскдлайсклдфхйсдклгх дфклгхдйкфхслйкфгйлсджгф; лгжф;исдфг;сдфсд;фгсдкйфг; дфг;сдкфгдхйфгахлда;и.... Отиди и пийни една чаша белина, моля те..

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

не държа на хубаво тяло и такива глупости да не би аз да съм перфектна, че да искам той да е важното е да ме кара да се чувствам добре ..

Да е истински мъж. Да обича предизвикателствата и рисковате, да е авантюрист.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Да има чувство за хумор,да е романтичен и да е спортен тип! По такива си падам!!!~~

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Момичетата харесват високи мъже. Избивай си комплексите на баскетболното игрище в опит да дръпнеш още няколко милиметра.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Момичетата харесват високи мъже. Избивай си комплексите на баскетболното игрище в опит да дръпнеш още няколко милиметра.
    хах едно е да харесваш високи, друго е да го отхвълиш дадения индивид ,защото е 5 см по-висок от теб, а не минимум 20см омг ,по тази логика ,аз като съм 1,76 -9 см и защото повечето момичета са по 1и70 - няма никоя да се навие, а пък момчетата 1и60....

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Разни хора, разни идеали. Едни харесват високи, други ще се задоволят и с твоите 176см.

Мега фен
    Разни хора, разни идеали. Едни харесват високи, други ще се задоволят и с твоите 176см.
    шш не моите ,че не съм се мерил от 2 години ;d

anonymous708973
    Guest
    Да, момичето иска да се почувства като такова, носейки високи обувки, които й харесват. Стига мрънка.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    И що така реши. Викаш няма момичета с момчета около тяхната височина или рядко и по-ниски. Комплекси аз нямам по тоя въпрос.Имат комплекси тия оборотните мацки дето мерят с линийката.Съжалявам ако и ти си от тях,но нищо не мога да направя по въпроса.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да, момичето иска да се почувства като такова, носейки високи обувки, които й харесват. Стига мрънка.
    Ще си носят едно сгъваемо столче какъв е проблема . Не това често са разни лигавищини,които нямат никаква връзка с реалността.Някой още малко ще започнат да си носят линийката и за да мерят достойствата на мъжете изчислявайки достоен ли е даденият мъж за тях.Та както казах тия с момчетата дето са им приблизително еднакъв ръст сигурно не ходят на дискотека с галошите.Явно просто са пораснали вече

А на мен например ако някоя,която е 165-168 че даже и 170см ми каже че съм нисък и дребосък при положение че съм около 172 ще и се измея много злобно в личицето
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-25-2012 на 22:51
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от the-little-pain Виж мнението
    ми искам да е романтичен сладък ии да държи на външния си вид
    тоест да е пидал?

Не зависи само от височината. Бих предпочела да е колкото мен висок, но голям едър, отколкото висока хърба : )
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове