- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
Много относително понятие. Мистерия е в кой какво ще ми хареса.. иначе главните неща: лоялност,държание (не като за котенце,но трябва да е добричък),проява на загриженост.. ммм едно миличко ми стана хахах
понякога дори аз не знам какво търся и ми харесват неща,които не съм си помисляла,че биха ми допаднали.
Да има самочувствие с покритие, да държи на човека до себе си и истинските си приятели, да разбира кое е истинско и кое не си струва в живота![]()
Истинската любов и може би малко мозък и красота от негова страна![]()
Ръст, интелигентност, да се поддържа. Да е честен, да обича музика (още по-добре ако може да пее/свири на нещо <3), да е забавен, да можем да сме приятели и да си споделяме.
Май гледаме много филми!
Харесвам специфичния начин, по който мъж показва внимание. Не лиготии, не цветя , рози, бонбони, стихове и каквото друго пише в клишираните розови романчета. Харесвам да не му е присъщ някакъв жест, но да го прави към мен , да ми демонстрира вниманието си. Малките жестове са важни <3 и личните жестове, не клишетата.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
не помня дали съм писала в темата, но това е без значение.
държа да пее и да обича (да приготвя) крем-карамел!
Е, верно, че 168 не е кой знае колко, но си е нормален ръст за момиче, не е нисък ръст.. Докато за мъж 172см са смешни, пък ти си се смей на другите колкото ти сърце иска
П.П. Имаше такава тема преди 2 седмици.
И аз съм съгласна с Jollie. Много държа отсрещната страна да ми засвидетелства вниманието си (не го смятам за еквивалентно на тичане по задника), иначе пътува..
Ще се смея разбира се. И на теб ще ти се смея.Ако искаш вземи се скрии някъдеВика 168 не е кой знае колко но си е нормален ръст за момиче, а 172 за мъж са смешни. То по смешно е някой да няма нищо в главата си,но това е вече отделен въпрос. А 172 са ама точно на границата за да се каже че е среден ръст. 172 > 168 с точно 4 см и откъдето и да го гледаш нямам ама така ама иначе. Ако както казах ходиш на кокили това е вече друг въпрос.Останалото са лигавщини и мераци да се покажа с високият и силен батко
Последно редактирано от Niakoitam : 09-27-2012 на 11:14
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
^4см
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мен търсят у едно момиче, ама не могат да ме разделят, сега ми се сърдят и затова съм си сам.![]()
Първо грешката със сантиметрите е защото съм се объркал че пиша за 171,но някой му е много весело.
Второ и аз какво да направя по въпроса че брат ти е 180 и нещо см. И брат ми е 180 и нещо и е с 2 години по-малък от мен и даже често ми го обявяват за батко. Природа.
Трето ако е така личи ти колко ти е багажа
четвърно не знаеш по какви си падам аз![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
И за мен височината е главен критерий. Сори.![]()
Нямам нищо против ниските момчета, но само ако до тях стои отговаряща за ръста им девойка.
Аз (170-2), примерно, се чувствам адски некомфортно, когато до мен застане дребен мъж.![]()
Умствения ми багаж е по-голям от твоя.
'Начи, само защото не си падам по джуджета като теб, то тогава съм слабоумна? Страшна логика, бе човек!
Стига си се излагал.
Не ме привличат мъже по-ниски от мен. Искам висок мъж, който ще изглежда като такъв. Мъж, чието тяло (тъй като говорим само за физическата част) е олицетворение на сигурност и стабилност. Аз не съм виновна, че си дребен, така че моля те избивай си комплексите другаде.
Егати темата. Направо да откачиш.
Ама то и аз съм някъде там висок.. около 1.50/1.60![]()
Кога ще спрете да се засягате, че някой не ви е харесал и не му отговаряте на изискванията?
Само аз може да го правя това![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.