- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
Стърчат ти, ама стигаш без усилие до всички важни места, нали?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^Да, но когато ти стърчат от леглото и се озовават точно пред вратата, а съквартиранта ти я отваря със замах като първия пич в 4 нощес след дискотека, не се получава много яко.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
По темата : Вчера до унито някаква двойка : той - висок като за мен към 180-85, с тениска и дънки до коляното, спортен тип. Тя ; 150 (максимум) с ботуши, яке, тупирана като телевизор коса, кило-кило и двеста кафяв фон-дьо-тен по физиономията . Действето се развива при 30 градуса на сянка. ;д Трагедия.
Не всяка жена трябва да е с висок мъж задължително пък. Трябва да си подхождат. Аз съм излизала с волейболист и за мен с моите 175 беше странно, а в случая на повечето момичета не знам как ще е .. с две-три глави разлика.
Една моя колежка пък беше казала "абе и аз харесвам много високи мъже, ама няма да стоят добре до мен" - тя е 152. Всичко нормално, но тя под "много високи мъже" има предвид 180, което пък в моя случай е напълно нормалното
Трябва да си отиваме с партньора, да изглеждаме добра двойка.Като солнички за сол и пипер ^^^^^^
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И това как го определи точно. Защото учиш в чужбина ли? Съжалявам че трябва да те разочаровам.но учененето и знаенето на нещо си не винаги се равнява на умствен багаж.Пък и както съм казвал и преди едни хора са силни по едни теми, а други по съвсем други.Е, като се замисли човек тя и Златка има висше образование пък аз не,но това не означава че аз като нея си мисля че столицата на Сърбия е Босна, на Румъния Белия,на Великобритания Англия и т.н. Повече ми допадна като беше леко по скромничка в темата с въпросите
Това ще го пропусна просто от култура. Само едно ще ти кажа.Не е като постоянно около мен да не наблюдавам по-ниски с малко или много момичета.Съответно джуджето може да....айде не казвам.И ти ако като ходиш си удряш главата в самолетите това си е лично твой проблем.Понавеждай се понякога да не вземе да те удари някоя совалка случайно.По другият начин ти сама се наричаш, а и има неща много по важни от ръстта,но някои хора за да дават шанс това им е напълно достатъчно.
Тогава предлагам да си намериш и да се хванеш с някой страдащ от гигантизъм.Те са доста едри и можеш да ги приемеш като олицетворение на сигурност и стабилност.Е, физически са доста по-слаби от обикновено, но какво ти пука нали всяват респект на околните с външният си вид.
И ми е много чудно защо ми обясняваш как не би се ебала с мен като това няма никакво значение всъщност. Първо нямаме допирни точки и второ аз може и да съм джудже,но ти все още си в прокурорската възраст така че хем ни е бая голяма разликата,хем току виж ми почукали на вратата за секс с непълнолетна,която е обяснила на мама и тати че съм я изнасилил![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Я сега всички момичета с комплекс ,че не могат да харесат сексуално ниски мъже да коментират Йордан Йовчев
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...g4HMzScXFlG0Wg
![]()
Чужбината няма нищо общо. Никога не съм парадирала с факта, че живея и уча в чужбина.
Определих го по това, че никога не бих нарекла някой тъп и слабоумен заради предпочитанията му.
Външността е това, което привлича първо окото. Не го ли разбрахте вече?
Въобще не съм обяснявала как не бих се ебала с теб. Обобщих за хората с твоя ръст. Специален ли се почувства?Е, не си.
Не живея с родителите си от 15 годишна. Живея самостоятелно, и единственото за което си приказваме вечер по скайп е "как си, какво правиш". Точка. Развивам се самостоятелно, без никаква/или почти никаква тяхна намеса или influence върху характера/личността/вижданията ми. Така, че с това за мама и тати можеш да разказваш само и единствено на себе си.
И понеже спомена това за възрастта. Откъде си сигурен, че някоя 18 или 19 годишна няма пак да отиде при мама и тати, да излъже и да им каже същото? Ама, не... За възрастта ми трябваше непременно нещо да кажеш.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 09-27-2012 на 13:40
вие май се обичате![]()
Ами всеки си има своите разбирания за нещата. И да тъп и слабоумен е прекалено остро.Даденият човек може и да е най-умният на света,но за мен един така разсъждаващ човек е страшно повърхностен що се отнася до точно този въпрос.
Спомена го макар и индиректно без дори да си опознала характерът ми, а даже и външността ми,която както казваш се вижда първа.Е,в интернет е малко по различно подреждането.И да, специален съм като всеки един човек.И ще се отклоня от темата, но колкото и да се правиш на самостоятелна приеми че без мама и тати сега щеше да си седиш в България и евентуално да плюеш скапаният живот,защото именно мама и тати в твоят случай са този трамплин,който те е изстрелял на сегашната ти позиция.Трябва да си им много благодарна между другото.Относно 18-19 годишната.Не съм сигурен. Разбира се че може.Само че в закона вече и тя носи наказателна отговорност гледа се внимателно на нея и току виж може и да изгори тя за лъжесвидетелство А годините са си години да.Аз може и всякакъв да съм,но ти все още не си завършила даже и гимназията и не си се сблъскала с живота след ученето и по всички закони все още не си пълноправна жена а момиче.
klimatronik като ме сваля какво да направя![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Картинката започва да погрознява.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
да бе, какъв е скандала?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
В момента - личен.
Аз скандал не виждам пък вие къде го намерихте не знам.![]()
Или просто е пасивно-агресивен тип.
темата е тъпа,защото момичетата никога не знаят какво искат![]()
![]()
Не Chacho , просто днес съм в настроение да не поглъщам дадена емоция, а просто да я пренасочвам към съответният човек![]()
Нито майка ми, нито баща ми са ходили по адвокати и миграционни служби, за да уреждат оставането ми тук. Всичко съм правила сама. Колкото до финансовата част - да, те ми дават паричките, но и това смятам да променя в най-скоро време. Нямаше да плюя живота в България. Ти да не би да си мислиш, че като отидеш в чужбина ти постелят червенето килимче, окачват ти венец на главата и те приемат в обятията си? Е, грешиш.
Сблъсквала съм се с много неща, за които повечето гимназиални ученици дори не са се замисляли. Но, да, имам още да научавам, и с още житейски ситуации да се сблъсквам. Не го отричам, но да си призная нямам и търпение. Защото всичко това е опит, знания и власт - все неща, който обичам.
Както и да е. Ще го повторя обаче отново - ти за мен си жалък. Дори мъж не можеш да се наречеш, въпреки това в гащите ти. На 27 години си и разсъждаването ти е абсолютно отблъскващо.
Това беше от мен.
PS: Единствения начин, по който бих те свалилa е с крак.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 09-27-2012 на 15:48
A кой те заведе там и ти показа обстановката че нещо не мога да се досетя.А за какво ме смяташ всъщност хич не ми дреме Не съм опрял до твоето мнение за мен(вярно ще решат че много ми пука)А когато стана на 27 можеш да ми честитиш ако искаш.Догодина през Юли е. Айде чао засега и ако имаш още нещо да ми казваш на ЛС за да не занимаваме хората с глупости.Темата е за друго.
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 09-27-2012 на 15:39
^Никoй не ми е показвал обстановката. Сама я преоткрих. Сама и езика научих.
На 26 си. Все тая. Остава си отвратително, и годините ти само го подсилват. Радвам се, че не ти пука. Остани си все същия![]()
не знам точно за какво се драчите,но DisappointedDreamer малко наивно е да казваш ,че всичко сама си правила и оправила още на 15 годишна възраст без никаква помощ просто така си отишло ДИтето У Европата и започнало напълно самостоятелен живот ... Ай стига , признай че малко преувеличаваш![]()
^Може би сравнява с грижите, които е получавала тук.
хапнете по един крем-карамел и всичко ще си дойде на мястото;