Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
Умствения ми багаж е по-голям от твоя..
И това как го определи точно. Защото учиш в чужбина ли? Съжалявам че трябва да те разочаровам.но учененето и знаенето на нещо си не винаги се равнява на умствен багаж.Пък и както съм казвал и преди едни хора са силни по едни теми, а други по съвсем други.Е, като се замисли човек тя и Златка има висше образование пък аз не,но това не означава че аз като нея си мисля че столицата на Сърбия е Босна, на Румъния Белия,на Великобритания Англия и т.н. Повече ми допадна като беше леко по скромничка в темата с въпросите
'Начи, само защото не си падам по джуджета като теб, то тогава съм слабоумна? Страшна логика, бе човек!
Стига си се излагал.
Това ще го пропусна просто от култура. Само едно ще ти кажа.Не е като постоянно около мен да не наблюдавам по-ниски с малко или много момичета.Съответно джуджето може да....айде не казвам.И ти ако като ходиш си удряш главата в самолетите това си е лично твой проблем.Понавеждай се понякога да не вземе да те удари някоя совалка случайно.По другият начин ти сама се наричаш, а и има неща много по важни от ръстта,но някои хора за да дават шанс това им е напълно достатъчно.

Не ме привличат мъже по-ниски от мен. Искам висок мъж, който ще изглежда като такъв. Мъж, чието тяло (тъй като говорим само за физическата част) е олицетворение на сигурност и стабилност. Аз не съм виновна, че си дребен, така че моля те избивай си комплексите другаде.
Тогава предлагам да си намериш и да се хванеш с някой страдащ от гигантизъм.Те са доста едри и можеш да ги приемеш като олицетворение на сигурност и стабилност.Е, физически са доста по-слаби от обикновено, но какво ти пука нали всяват респект на околните с външният си вид.

И ми е много чудно защо ми обясняваш как не би се ебала с мен като това няма никакво значение всъщност. Първо нямаме допирни точки и второ аз може и да съм джудже,но ти все още си в прокурорската възраст така че хем ни е бая голяма разликата,хем току виж ми почукали на вратата за секс с непълнолетна,която е обяснила на мама и тати че съм я изнасилил