- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
И това как го определи точно. Защото учиш в чужбина ли? Съжалявам че трябва да те разочаровам.но учененето и знаенето на нещо си не винаги се равнява на умствен багаж.Пък и както съм казвал и преди едни хора са силни по едни теми, а други по съвсем други.Е, като се замисли човек тя и Златка има висше образование пък аз не,но това не означава че аз като нея си мисля че столицата на Сърбия е Босна, на Румъния Белия,на Великобритания Англия и т.н. Повече ми допадна като беше леко по скромничка в темата с въпросите
Това ще го пропусна просто от култура. Само едно ще ти кажа.Не е като постоянно около мен да не наблюдавам по-ниски с малко или много момичета.Съответно джуджето може да....айде не казвам.И ти ако като ходиш си удряш главата в самолетите това си е лично твой проблем.Понавеждай се понякога да не вземе да те удари някоя совалка случайно.По другият начин ти сама се наричаш, а и има неща много по важни от ръстта,но някои хора за да дават шанс това им е напълно достатъчно.
Тогава предлагам да си намериш и да се хванеш с някой страдащ от гигантизъм.Те са доста едри и можеш да ги приемеш като олицетворение на сигурност и стабилност.Е, физически са доста по-слаби от обикновено, но какво ти пука нали всяват респект на околните с външният си вид.
И ми е много чудно защо ми обясняваш как не би се ебала с мен като това няма никакво значение всъщност. Първо нямаме допирни точки и второ аз може и да съм джудже,но ти все още си в прокурорската възраст така че хем ни е бая голяма разликата,хем току виж ми почукали на вратата за секс с непълнолетна,която е обяснила на мама и тати че съм я изнасилил![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!