.
Резултати от 201 до 225 от общо 583

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Повярвай ми.. хората без висше могат да изкарат доста повече пари от тези със. Не я сравнявай тази хартийка с пълноцен живот..

Никой не се оплаква от държавата.
    могат, но ако не го направят се оплакват от това , че държавата нищо не правела за тях, а преди това са казвали "как ще уча, да не съм луд/а" Има много такива, които се оплакват.
    Ако си изкарва човек парите със занаят - това е прекрасно. Но аз предпочитам да не разчитам само на едно нещо и да имам повече варианти за действие ако единият пропадне.

п.с. Разни хора, разни идеали и да се делим на висшисти и тъпанари е меко казано... тъпо.
    никъде не съм употребила тази дума !
    ако един човек успява да се реализира със занаята си окей, но ако не може започва да се оплаква от кризата ако щеш и колко българина не разбирал и не ценял неговата работа и т.н. простотии, а не се замисля че всичко в неговия живот си зависи от него.
    И не съм казала , че трябва да учиш дебелите книги наизуст и да си лягаш с тях. Трябва да имаш някакъв добър план за себе си, да можеш да се реализираш, ако ще да си завършил професионална гимназия в на майка си кътните зъби. Но по принцип е по-хубаво да учиш. Като цяло.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-28-2012 на 20:26
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми