.
Резултати от 1 до 25 от общо 583

Threaded View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    И това как го определи точно.
    Чужбината няма нищо общо. Никога не съм парадирала с факта, че живея и уча в чужбина.
    Определих го по това, че никога не бих нарекла някой тъп и слабоумен заради предпочитанията му.

Външността е това, което привлича първо окото. Не го ли разбрахте вече?

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    И ми е много чудно защо ми обясняваш как не би се ебала с мен като това няма никакво значение всъщност. Първо нямаме допирни точки и второ аз може и да съм джудже,но ти все още си в прокурорската възраст така че хем ни е бая голяма разликата,хем току виж ми почукали на вратата за секс с непълнолетна,която е обяснила на мама и тати че съм я изнасилил
    Въобще не съм обяснявала как не бих се ебала с теб. Обобщих за хората с твоя ръст. Специален ли се почувства? Е, не си.
    Не живея с родителите си от 15 годишна. Живея самостоятелно, и единственото за което си приказваме вечер по скайп е "как си, какво правиш". Точка. Развивам се самостоятелно, без никаква/или почти никаква тяхна намеса или influence върху характера/личността/вижданията ми. Така, че с това за мама и тати можеш да разказваш само и единствено на себе си.

И понеже спомена това за възрастта. Откъде си сигурен, че някоя 18 или 19 годишна няма пак да отиде при мама и тати, да излъже и да им каже същото? Ама, не... За възрастта ми трябваше непременно нещо да кажеш.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 09-27-2012 на 13:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си