Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
Чужбината няма нищо общо. Никога не съм парадирала с факта, че живея и уча в чужбина.
Определих го по това, че никога не бих нарекла някой тъп и слабоумен заради предпочитанията му.

Външността е това, което привлича първо окото. Не го ли разбрахте вече?
Ами всеки си има своите разбирания за нещата. И да тъп и слабоумен е прекалено остро.Даденият човек може и да е най-умният на света,но за мен един така разсъждаващ човек е страшно повърхностен що се отнася до точно този въпрос.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
Въобще не съм обяснявала как не бих се ебала с теб. Обобщих за хората с твоя ръст. Специален ли се почувства? Е, не си.
Не живея с родителите си от 15 годишна. Живея самостоятелно, и единственото за което си приказваме вечер по скайп е "как си, какво правиш". Точка. Развивам се самостоятелно, без никаква/или почти никаква тяхна намеса или influence върху характера/личността/вижданията ми. Така, че с това за мама и тати можеш да разказваш само и единствено на себе си.

И понеже спомена това за възрастта. Откъде си сигурен, че някоя 18 или 19 годишна няма пак да отиде при мама и тати, да излъже и да им каже същото? Ама, не... За възрастта ми трябваше непременно нещо да кажеш.
Спомена го макар и индиректно без дори да си опознала характерът ми, а даже и външността ми,която както казваш се вижда първа.Е,в интернет е малко по различно подреждането.И да, специален съм като всеки един човек.И ще се отклоня от темата, но колкото и да се правиш на самостоятелна приеми че без мама и тати сега щеше да си седиш в България и евентуално да плюеш скапаният живот,защото именно мама и тати в твоят случай са този трамплин,който те е изстрелял на сегашната ти позиция.Трябва да си им много благодарна между другото.Относно 18-19 годишната.Не съм сигурен. Разбира се че може.Само че в закона вече и тя носи наказателна отговорност гледа се внимателно на нея и току виж може и да изгори тя за лъжесвидетелство А годините са си години да.Аз може и всякакъв да съм,но ти все още не си завършила даже и гимназията и не си се сблъскала с живота след ученето и по всички закони все още не си пълноправна жена а момиче.
klimatronik като ме сваля какво да направя