Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
May I join the club?

Да се държи като мъж, не като момченце. Да е мил и грижовен, когато трябва, но да не ми дава да му се катеря на главата. Амбициозен, умен, забавен, чаровен. Да има принципи и да държи на тях. Да има интереси и склонност да се пали по нови неща. За външност... никога не съм имала баш стереотип, но като цяло харесвам стройни, стегнати (не напомпани) момчета като голямо впечатление ми прави хубавия корем и изразителния поглед. Мда, досега с едно изключение винаги съм си падала по момчета с кафяви/черни очи. Топли и приветливи са.
Не едно към едно, но донякъде е това. :дд + Още едно нещо - да е дете по душа. Да обича да ме гони из къщи, да ме гъделичка, да се бием с възглавници... Абе да е запазил детското в себе си, не да се прави на много големия и така нататък. Искам също да има мнение за нещата, не аз да го водя за носа или пък да му стъпвам на врата и да не може да прави нищо. И да е готов винаги за някоя простотия. Да обича да ме подхвърля във въздуха или върху леглото примерно също е в +. Та така. :дд