.
Резултати от 1 до 25 от общо 583

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ами съжалявам, че това си разбрала от поста ми. Но животът е такъв и човек се научава да оцелява, както може.
    На нападката ти мога да отговоря единствено от своята си гледна точка и как аз възприемам хората около себе си.
    Но както казах и преди - системата е такава и не виждам защо е нужно да се правя на мъченица, само защото ти (примерно) не познаваш хора. Аз нямам против да ползвам своите връзки, за да помогна да речем и на теб. И няма да ти крещят, защото ти също ще си с връзки. Човек се нагажда според условията, колкото и да не ви харесва това.
    Не твърдя, че е правилно, но просто е така.
    Моля те, не си криви душата и не ми казвай, че ти не си се възползвала по някакъв начин от дадено познанство.
    А всъщност може и да не си, просто опитът ти на такива места да не е достатъчен.
    Така е.
    Дразня се, когато хората използват връзките си, но ако аз имам в дадена област, ще ги използвам. Приятел си взе книжката от КАТ за 3-4 дни, защото баща му има връзки там. Простосмъртните чакат по месец и кусур. Еми, издразних се, въпреки че лично аз не съм чакала.
    Съученик го уредиха на 4-часова работа в Бюрото по труда за хубави пари, а всичко, което прави, е да подрежда някви документи.
    На съученичка техните й уредиха стаж в банка.
    Друга съученичка се измъкна с подправяне на лична карта, защото бащата на една нейна приятелка познава прокурори. По подобен въпрос аз стоя в неведение вече няколко месеца.

Еми, шанс. Не ми харесва, защото съм от позицията на неползващия връзки. И аз бих искала да си взема книжката бързо, да ми намерят работа или стаж или пък да се измъкна от толкова сериозно провинение без наказание, глоба или писане в гражданското досие. Ама нъц.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-03-2012 на 08:26

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си