.
Резултати от 1 до 25 от общо 583

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Момичетата харесват високи мъже. Избивай си комплексите на баскетболното игрище в опит да дръпнеш още няколко милиметра.
    И що така реши. Викаш няма момичета с момчета около тяхната височина или рядко и по-ниски. Комплекси аз нямам по тоя въпрос.Имат комплекси тия оборотните мацки дето мерят с линийката.Съжалявам ако и ти си от тях,но нищо не мога да направя по въпроса.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да, момичето иска да се почувства като такова, носейки високи обувки, които й харесват. Стига мрънка.
    Ще си носят едно сгъваемо столче какъв е проблема . Не това често са разни лигавищини,които нямат никаква връзка с реалността.Някой още малко ще започнат да си носят линийката и за да мерят достойствата на мъжете изчислявайки достоен ли е даденият мъж за тях.Та както казах тия с момчетата дето са им приблизително еднакъв ръст сигурно не ходят на дискотека с галошите.Явно просто са пораснали вече

А на мен например ако някоя,която е 165-168 че даже и 170см ми каже че съм нисък и дребосък при положение че съм около 172 ще и се измея много злобно в личицето
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-25-2012 на 22:51
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си