.
Резултати от 1 до 25 от общо 583

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    SisiStrange аз просто си изказвам мнението,което е такова.Някои малко го преувеличиха всъщност за да има повече драматизъм в историята сякаш. Никой не е длъжен да приема че лично се засягам или пък той да се засяга.И аз мога да приема че той се засяга лично.

DisappointedDreamer и все пак това наистина можеше да мине на ЛС За работата няма смисъл да подхващаме тема че е далече от тази тема и ще кажеш че имам комплекси или имам нещо твърде лично против теб.За другото вече споменах. За своеволията. Да,една част от хората могат да си позволят да пратят или да заведат децата си в чужбина осигурявайки им всичко, но пък доста малко хора биха си позволили да оставят детето си,което е на 15 години в чужбина да си го вее както си иска.А на 3000км може да си правиш каквото си щеш без никой да разбира.Бил съм на 1500 та знам.Разбра се само това,което исках да се разбере. И да усещам се че съм леко по-грубичък отколкото ми е присъщо,но това е просто огледален образ на искреността ти.
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-28-2012 на 16:26
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си