а те са открили топлата вода с незавършването на висше образование.
Грешката ти е, че гледаш на 'висшето образование' като на някаква своеобразна мярка за изтънченост и познание.
Хората, които са ти казвали, че е загуба на време, вероятно са го споменавали с оглед на факта, че за 4-те години, които прекарваш в Б-я научаваш толкова, колкото познание би могъл сам да попиеш за много по-кратко време. И в този смисъл съм съгласен.

Нали знаеш - до желание опира, не до институции. Аз отписах моето, тъй като темпът, материята, начинът на преподаване и като цяло средата не ми допадат. Щях да замина в чужбина, но вследствие на определени 'усложнения' в семейството това няма как да стане.

Малко храна за размисъл ти давам - 4-ти чужд език ще започна да уча от началото на другата година, просто 'щото ме кефи. Изчел съм една библиотека книги, просто 'щото ми бяха интересни. Планирам след година отсега да съм що-годе компетентен в компютърната графика и анимация, а след още толкова - добре образован програмист. Да ти кажа честно - засега върви по план. За капак и съм с хуманитарно, не техническо образование.

Та мисълта ми е, че ако си на мнение, че хартията, която ти ще получиш след четири години автоматично заучаване на зададен материал ... ще се изсмея.

Пп : извинявам се бтв ако съм засегнал нечие его. Не ми е целта да започвам някакви ожесточени спорове. Излагам гледна точка ;]