.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Привързаност!Какво да правя?

Здравейте нов съм ,но знам за сайта от доста дълго време. Има готини теми от които можеш да научиш доста полезни неща Имам малко странен проблем ,но предполагам е доста често срещан...С моята приятелка сме заедно от 2 години и някак си всичко вече ми е еднообразно,няма я тръпката ...но все още си я обичам,но не съм особенно щастлив.Проблема е че учим заедно ,един курс сме ,от различни градове... но разбира се в унивеситета сме постоянно заедно ,общи приятели и т.н. ,всеки ден ще се виждаме ,когато излизаме и това ще направи раздялата още по трудна!След 1 семестър завършваме , и не знам какво да правя ...като завършим какво? Трябва да живеем заедно ?,трябва да дойде при мен?... тези мисли супер много ме тормозят.НО ,естествено има и но..когато съм с нея, се преструвам че нищо няма,защото ме е страх ,че аз ще изляза лошия ако прекратя връзката! Благодаря предварително
    Може би ще кажете ,че съм достатъчно голям и т.н. ,но как точно да постъпя,защото в общи линии наистина незнам какво искам!Щото като съм с нея и колегите всичко си е точно,целувки ,милувки всичко точно...ама ! Пишете ,псувайте ...каквото ви е на ръцете!

ем я обичаш ем не си щастлив ? как да ти помогнем като незаеш ти самия кво искаш ? ако я обичаш ще направиш всичко възможно за да не е енообразно.. и като искаш толкова да слагаш край говори с нея няма друг начин
    KILLUMINATI !

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Вземи разбери кво искаш като начало.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Кофтито е,че едва ли не залъгваш половинката си.Да не излезеш лошия,хъх?!Ако не знаеш какво искаш,вземи премисли нещата.Твърдиш,че я обичаш,ако е така защо си нещастен?Явно не искаш да се обвързваш до такава степен с нея,не мисля ,че си готов.Затова ,че мислиш за бъдещето и ,че ще се наложи явно да живеете заедно,защото сте от различни градове.Глупаво е,защото имаш връзка с нея цели 2 години.Tрябваше да си наясно ,че все някога нещата ще станат сериозни.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Поговорете,кажи и как се чувстваш,не я лъжи.
    Съгласно съм с горните мнения -.-

anonymous708973
    Guest
    Помисли си върху следните въпроси:
    - Какво изпитваш при мисълта с приятелката ти да живеете заедно? Да е първият човек, когото виждаш сутрин и последният, когото виждаш преди лягане?
    - Виждаш ли бъдещето си с нея? Говорили ли сте за това? Какво е нейното мнение за брака и иска ли да има деца?
    - Тя какво прави, за да поддържа искрата?
    - А ти какво правиш, за да не е еднообразна връзката ви?

Не сте малки, затова си отговори на тия въпроси и помисли какво да правиш.

Поговорете си за това как виждате връзката си след като завършите. И измисли начин да раднообразиш връзкатаа.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Като не си щастлив значи нещо куца. Помисли си какво искаш, какво очакваш и поне не я залъгвай. Човек винаги трябва да знае кога да си тръгне.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Благодаря много за отговорите и съветите...ама това със разнообразяването някак си вече ми писна ,защото цяло лято аз се опитвам да разнообразявам! Ще поговорим ,като гледам да нанеса по-млако щети ,защото усещам че и на мен ще ми бъде кофти да я виждам всеки ден!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Някак ми се губи връзката. Хем я обичаш, хем си нещастен. Хем от една страна твърдиш, че искаш да си с нея, в друг, си стресиран от съжителство и така нататък. Съветът ми е по - скоро да седнеш и да помислиш над нещата. Няма я тръпката? Създайте я. Нормално е в един период от време нещата да са такива, но само от вас си зависи да я разнообразите. Направете нещо, което не сте правили от дълго време или изобщо не сте го правили. Ако нещата и след това са си такива, явно просто не сте един за друг. Но трябва да се разбереш със себе си и чувствата си.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Винаги ли смяташ, че нещата няма да се променят във една връзка? Промяна винаги ще има, с когото и да ходиш. Ако си мислел да късаш е трябвало да помислиш много по-рано за това. Не знам какво точно си осъзнал. НО - вече е твърде късно. Ако я зарежеш ще я нараниш и то много. А факта, че всеки ден ще сте заедно - тя в единия ъгъл, ти в другия. Дали ще е приятно? Агонията ще продължи докато завършите. Дори и приятели няма да останете.
    Замисли се добре. Обичаш нея или обичаш повече свободата си? Ако си обичал повече свободата си, защо си губил времето на момичето? В една връзка нещата общо взето личат от самото начало- дали е губене на време, просто да си имаш другарче, дали е чисто сексуална, дали ще стигнете до съвместен живот и семейство.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    И какво сега не разбрах,искаш да се разделите или к'во?

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Според мен иска да се разделят, но се чувства малко гузен, защото ще я нарани. Съответно търси съчувствие и разбиране от нас. Иска да му дадем кураж да действа!

Ами мисля ,че bilqnavod е права...Постоянно търся лошата страна на тази връзка , и си мисля какви ли не работи! Нещото което ме тормози ,че вече не съм влюбен в момичето ,а е просто обич от привързаност,свикнал съм с нея и ми знае кирливите ризи ... но дори и да пробваме да оправим нещата , мисля че само ще се преструвам до определено време и пак ще съм на същото място в което съм сега! Но сега ми кофти да се разделиме, защото немога да съм сигурен ,че ще постъпя правилно... Не е хубаво да си играя с чувствата и но все пак мисля и за себе си...как да съм с някой с който не съм щастлив , но сме толкова дълго време заедно ,че ми е гузно да се разделеме ,защото ще се виждаме всеки ден и да се правим на непознати ... А да тя веднъж ми тегли брадвата на 8 декември ,защото искаше да ходи в чужбина след като завърши , но след това се събрахме пак и сега ме обича повече от колкото преди! Мисля че от тогава са ми тези мисли в главата -незнам :X

Голям фен Аватара на notlike
    Изчакай! Не бързай. Не си разваляй последните месеци от следването. Кажи й какво куца и прочие, опитай се да оправиш нещата и така. Да не се наложи после да чукаш на входната врата и да падаш на колене за прошка.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си