Здравейте нов съм ,но знам за сайта от доста дълго време. Има готини теми от които можеш да научиш доста полезни неща Имам малко странен проблем ,но предполагам е доста често срещан...С моята приятелка сме заедно от 2 години и някак си всичко вече ми е еднообразно,няма я тръпката ...но все още си я обичам,но не съм особенно щастлив.Проблема е че учим заедно ,един курс сме ,от различни градове... но разбира се в унивеситета сме постоянно заедно ,общи приятели и т.н. ,всеки ден ще се виждаме ,когато излизаме и това ще направи раздялата още по трудна!След 1 семестър завършваме , и не знам какво да правя ...като завършим какво? Трябва да живеем заедно ?,трябва да дойде при мен?... тези мисли супер много ме тормозят.НО ,естествено има и но..когато съм с нея, се преструвам че нищо няма,защото ме е страх ,че аз ще изляза лошия ако прекратя връзката! Благодаря предварително
Може би ще кажете ,че съм достатъчно голям и т.н. ,но как точно да постъпя,защото в общи линии наистина незнам какво искам!Щото като съм с нея и колегите всичко си е точно,целувки ,милувки всичко точно...ама ! Пишете ,псувайте ...каквото ви е на ръцете!