Прочети това за сваляне на гел лакове.Много добре е обяснено как се сваля гел лак,точно на блускай и за проблеми при свалянето. http://bluesky.bg/forum/2-2-1
До сега ходех на маникюр в салон и резултата е страшен.Лакираха ме с shellac,че уж бил най качествен.Повече от седмица не ми е издържал на ноктите.Освен това навсякъде пише че по салоните всичкия shellac бил евтина имитация,защото оригинала бил безумно скъп,некачествен като издържливост и никой не го купувал.Ще си дам почивка след морето и после искам да си взема някакви лакчета и сама да се пробвам.Според вас заслужава ли си да похарча 150-200 лева в името на това
И на моите нокти shellac-a издържаше много малко и не си заслужава парите.Трябва да издържи поне 10 дена за да има смисъл цената от 32лв за маникюр,а той на петия ден започва да се бели.Сега ме лакират с gelish или bluesky и съм по доволна.На bluesky имат страхотни нови неони.Искаш сама да се лакираш??? Ако можеш да се лакираш като професионалист в салона,опитай се
Имам страшен проблем с ноктите. Ходих да ме лакират в салон в Студентски град. Видях че ме лакират с някаква имитация на шилак,в червени шишета с надпис SA отпред,но ме излъгаха че било хубаво и повярвах. Като се прибрах какви сърбежи и обриви получих не мога да ви опиша. Няма да описвам съм го сваляла с обикновен лакочистител и с пилата цяла вечер. Сега мина седмица и раните се оправят,но виждам че няколко от ноктите ми са пожълтели.Направо са като изгорени. Четох че имало опасни имитации при шилака и май не съм единствената пострадала от това. Салона се казва Виктория,не ходете там и видите ли червени шилак шишета в някой друг салон,не давайте да ви докоснат ноктите с тази гадост
Ти си намерила къде да отидеш на маникюр!!! Тия ако могат с лакчета от китайския за по левче ще те намажат. И аз чух от други които са точно в студентския и ходеха там на маникюр че с нещо гадно почнали да работят и на някаква и текло гной из под ноктите цяла седмица.По скапан салон,по некадърни маникюристки и по опасни лакове от техните сигурно никъде няма. Има и други копелета като тях точно в Студентския град. В друг форум една ревеше от салон Женско Царство,лакирали я с някакво черно ръбато шише на което пише YАNAIL или нещо подобно. Правят уж шеллак с боклуци за по левче от китайския и направо са и изгорили ноктите и кожата около тях на момичето.Някаква ужасна алергия направила и ония в салона нагло и казали че е нещо нормално от тоя лак да развиват алергии хората,но продължавали да лакират клиентките си с него,щото иначе не бил опасен!!!
аз си слагах гел лак два пъти,като наблюденията ми са че колкото й да е хубаво и удобно ,не си струва.Ноктите ми се чупеха и бяха меки,всеки различен.Реших да ги оставя да почиват.Всяка вечер ги мажа с бадемово масло и съм изключително доволна .
Ако си с гел,няма как да ги мажеш с маслото.На мен не ми се чупят ноктите,даже са станали по твърди,но това май е от топенето в ацетон при свалянето.Самия лак не знам дали някак им е повлиял,а ходя само с гел лак повече от година и на 15-20 дни го сменям
10-15 дни,ако се изтрая толкова време с един лак или не счупя някой нокът.Веднъж цял месец издържа.Все пак да отбележа че се изграждам с течен гел за изграждане и после слагам гел лака,така е много по здраво