.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България

На общежитие..

Ситуацията е следната - аз съм първа година на общежитие в Пловдив.Първоначално мислех,че ще е голям купон,но се оказа,че съм грешала.Паднах се в стая с момиче от моя клас.Изглежда свястна,но е супер мълчелива.Разбирам,че се срамува,че не ме е опознала още,но не мисля,че е нормално за 5 дни да сме си разменили най много 10 изречения,в предположение,че сме били заедно по 24 часа (стоим и на един чин).Опитвам се да завържа разговор,но тя отговаря с 1-2 думи и млъква..Някой ако може да ми даде съвет как да я предразположа?Все пак цяла година ще сме заедно,искам да станем приятелки.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Повече от фен Аватара на antineutral
    Ако тя държи на дистанция, трудно ще е. Надеждата е, че ще свикнете една с друга и това ще подпомогне общуването. Или пък може отначало само да е стресирана. Общежитието е гъвкава и доста отворена структура - има възможност да се преместиш, друг да се премести, хора идват от други стаи, от други блокове(на гости, просто ей така приятелски, свързано с ученето и т.н.). Така че колкото и да се свива приятелката ти, щом е избрала тоя начин на живеене, ще не ще, ще й са постоянно хора пред очите(не само ти) и ще се наложи да ги поопознае и поговори с тях, ако иска да продължи да живее така. Така че можеш да й дадеш още време да видиш как ще тръгне заедно като сте. Ако съвсем не сработите, винаги може някой да се премести. А ако изскочат по-добри опции - примерно след срок/година, ще ги използваш

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Ти какво искаш и тя какво иска може да са различни неща. Трудно ще накараш един интроверт да ти върви по гайдата.

Изчакай. Ако стане много непоносимо просто може да се преместиш. Никой не може да те накара насила да живееш с нея. А и ти сама каза от 5 дни сте заедно, може да се отпусне знаеш ли? Както казаха може да ходиш при други момичета на гости, не стойте само в стаята особено сега докато не са те затрупали с домашни. Успех

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Опознайте се.

След време ще свикне с теб и ще се отпусне. Има ги най - различни хора. В случая ти трябва да се стараеш да си тази, която ще разбие стените, които тя е построила около себе си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си