- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той заминава...
Здравейте
Извинявам се много, ако вече има подобна тема във форума, но аз лично не можах да намеря.Така..В началото на лятото се запознах с едно момче - той е красив, умен, чаровен и се държи с мен като с принцеса.Първоначално и двамата се преструвахме, че не проявяваме интерес към другия, но все пак не можахме да издържим дълго.Целунахме се, признахме си чувствата и никога не съм била по-щастлива от онзи ден.Но..ех това "но"... още преди да започнем връзката си той ми сподели че след края на лятото заминава за друга държава и няма големи шансове някога да се върне.Въпреки всичко обаче, аз се влюбих - той също.И сега и двамата ни боли - заедно сме, гушкам го, целувам го, но знам че много скоро това ще свърши.Разговаряли сме много пъти, той даже започна да си търси работа тук, за да не му се налага да замине и да остане при мен.Но аз не мога да му позволя да остане и да си пропилее живота и шанса за реализация заради мен.Да, боли ме - умирам всеки път, когато ми каже че скоро заминава, но го обичам и искам да бъде щастлив.Как да го убедя да замине и да не поглежда назад?И как да убедя себе си, че ще мога да продължа да живея без него..?
Едно искам,а друго получавам.Ако избягам в какво да се надявам...