- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие какво мислите за това...
За вас вярно ли е твърдението:,,Сърце,което обича прощава всичко''.Какво мислите вие за това?![]()
до едно време. ако си толкова емоционално лабилен/привързан към някого, да, факт, прощаваш(неясна за мен дума) всякакви тъпотии, дело на лицето Х. тази любов/обич е слабост. това мисля. когато позволиш на някого да ти се качи на главата, вярвай ми, той никога няма да се сети да слезе оттам. ако го направи - чудесно, значи си е заслужавал прошката, ако ли не, с отработено движение го хвърляш на земята, защото паразитирането е особено гнусна работа, а и срамна, когато имаш ръце да се пощиш;
Вярно е, но всяко нещо си има и изключения... Например, ако убие родителите ти надали ще го обичаш...![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Глупости.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Доста клиширано. Всяка ситуация е различна и се подхожда по различен начин. Кажи каква е твоята, за да може да бъдем по-обективни и полезни.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не, не е вярно.
Колкото и да обичам човека до себе си, ако ми е изневерил - няма да му го простя, колкото и да боли.
По-скоро сърце, което иска да бъде обичано.
И спря да се върти за миг земята..
Всичко с мярката си.Има неща ,които трудно бих преглътнала,неща които трудно се забравят.В моят лист изневярата е на първо място,нещото което никога не бих простила.За всеки е индивидуално,според характер и много други белези и ситуации.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Мда. Така се получава понякога, което обаче НЕ ЗНАЧИ, че така трябва да бъде! По-добре човек да разсъждава с мозъка си, а не със сърцето си. Иначе простиш ли едно нещо, то ще се повтори, защото човека ще знае, че пак може да те залъже и да му простиш...
Да се забрани любовта! Всички жени да се затворят в затвора! фъък ми мадааа факааа
Тряа си ебиси тъпата патка, или тъпия паток, за да прощаваш на човек, който те е наранил.. или да си бахти извратения мазохист.. и в двата случая не е добре. Вярно е ,че любовта прощава, ама всяка прошка има своя предел.. откъде накъде ще простиш на някой, който те бие? Или те унижава? Или нещо такова.. а да си иммаме уважението, всеки трябва са обича най-вече себе си и да мисли за собствения си "задник". Сори ако прозвуча грубо, ама брат, така си е.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Само наивните прощават всичко
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Не е необходимо да обичаш някого, за да му простиш, нито да му простиш, само защото го обичаш.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Прошката е до време. Винаги идва един момент, в който колкото и да обичаш лицето Х, не можеш да му прощаваш повече, защото се чувстваш унижен/а,наранен/а и т.н.
Поредната простотийка.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Корем, който обича, е капризен.
Крак, който ходи, стига далеч.
Ръка, която работи, успява.
Ухо, което чува, забравя.
Око, което вижда, се заблуждава.
Нос, който надушва, се отвръщава.
Хуй, който... абе просто хуй.
Изпратете ми СМС с текст мъдрост.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more