На кратко ще опитам да ви пренеса в моята ситуация...Имам приятел от 2 години, напоследък нещата не вървят, не са както преди и най-лошото е че той май не го вижда и ме кара да се чувствам зле и отговорна за всичко,НО аз май неискам да сме заедно вече не изпитвам май нищо, безразлично ми е всичко, или ако изпитам нещо е на моменти и после пак същото...Ето го и по-големия ми проблем,че преди него ходих с едно момче близо 4 години...и от известно време започнахме да си пишем да поддържаме интернет връзка и най-странното е че като че ли ми харесва това-в смисъл чакам да видя кога ще е на линия..дали ще пише и т.н...незнам какво да правя наистина съм объркана неискам да лъжа нито сегашния(той е с 2 години по-малък от мен)..нито бившия(1 година по-голям от мен)...може би и разликата в годините влияе незнам наистина ккаво да правя,ако ме питате наистина НЕЗНАМ...много ми е криво,гадно и тъпо за тях...и най-вече за ситуацията, в която съм отвратителна е....ако имате съвети или сте попадали в такава ситуация ще сте ми безкрайно полезни