.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Вземи го прочети пак, барем ти влезе нещо в главата.

Никой не може да я съди, че е взела КАКВОТО и да е решение. За теб може да е глупаво, за мен също, но за нея - не е. Какъв си, че да съдиш? Съд? Бог?

Да, по-лесно ще му е ДА Я ЗАБРАВИ (не по-лесно като цяло), защото се ПОТАПЯ в нова атмосфера и ще мисли за езика, ученето и сприятеляването с нови хора. По-рядко ще се сеща за нея - само вечер, когато остане сам, далеч от цялата шумотевица... постепенно и това ще спре. Още нещо неясно?

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Вземи го прочети пак, барем ти влезе нещо в главата.

Никой не може да я съди, че е взела КАКВОТО и да е решение. За теб може да е глупаво, за мен също, но за нея - не е. Какъв си, че да съдиш? Съд? Бог?

Да, по-лесно ще му е ДА Я ЗАБРАВИ (не по-лесно като цяло), защото се ПОТАПЯ в нова атмосфера и ще мисли за езика, ученето и сприятеляването с нови хора. По-рядко ще се сеща за нея - само вечер, когато остане сам, далеч от цялата шумотевица... постепенно и това ще спре. Още нещо неясно?
    Май не си на кеф, сори ако съм те издразнил някакси.

Що да не мога да съдя хората? Защо трябва да съм повече от тях, че да ги съдя?

Пак не разбирам защо ще му е по-лесно....когато човек се отдели от средата си, 1-вите няколко месеца единственото което му е в главата са спомените за старта му среда.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си