- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сбирка на потребителите от раздел "Секс"
Кога ще я правите тази сбирка, че да се подмладя и аз малко....
бтв и аз съм от Пловдив
Така като гледам, Пловдив ще е интересно.
Welcome to the Jungle...
Tака като гледа, само си говорите....![]()
Аз бих си домъкнал д-то от София, стига да се организира нещо. И без това от доста време не съм ходил до Майна сити.
Welcome to the Jungle...
Накрая ша идем 5 коча от Пловдив, ще обсъдим някой друг юзер и ще се напием като магарета
Дайте да решим първо кога, къде.. Кръчма, коктейл-бар.. Ще се ходи ли на бар после..То не става така айде и да тръгнем с патрончетата по улиците
..
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Е, ти можеш да отидеш на бар, но под 18 год. дечицата как ще ходят. А всъщност не съм запозната, на кръчма също ли се изискваше 18 год. или има малки вратички в цялата система....
И още една мисъл ми дойде така от нищотото, ГИВМИЛОВ, ако идеята е да пиеш, не ти трябва да се събираш със съфорумците. Нима няма по-интересни занимания от пиенето, секса и наркотици...
Последно редактирано от Masha_Naydenova : 09-25-2012 на 11:32
Идеята беше да се съберем, да си говорим, да се запознаем..Нищо не пречи всеки който идва да си каже годините, за да можем да преценим кога и къде да се съберем.. Това са ясни неща, незнам изобщо защо го коментираме..
![]()
Просто кажете навити ли сте, кажете си години, кажете кога ви е удобно и ще измислим вариант..
Накрая ще ме изкарате виновен, че искам да си направим среща и да си изкараме добре ли?![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
E то вие намерихте кога да се събирате, кога повечето форон е на даскало.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Нали знаеш, че организаторът е винаги виновен?
А торта да носим ли? МММммм прияло ми се е торта....
ccdesigns "E то вие намерихте кога да се събирате, кога повечето форон е на даскало. "
oтг:. Мойто школо е вече минало, аз сега от скука ли да си умра..../ Добре де дайте на Нова Година...тогава ще има ваканция/
навита съм
обаче
само на мен ли ми е кофти на
бар с някви рандом хора?
Че кво лошо има да идеш на бар с произволни хора? От моя опит с форумните срещи не отнема повече от 40-50 секунди да се разчупят ледовете. Разнообразие да има.
А кака Маша_Найденова стар потребител ли е?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Много зависи и от хората, с които се виждаш....Бях излезнала с хора, които слушат радио витоша а-у ...в последствие имаше само едно момче, с което можеше да се говори, с другите....нямаше какво да си кажа, дори и да се познавах задочно с тях....
да не го обръщаме на срещи под лозята...на кратко "ДА" от преди 10 години съм, но от как някой ми влезна с ника ми тук и започна да псува всички подред и ме баннаха, не съм влизала.
Последно редактирано от Masha_Naydenova : 09-25-2012 на 12:10
Някоя събота следобед ми звучи добре. Само дето тази - 29.09 е работен ден. Вече дали ще е пейка парти или нещо друго, го измислете организаторите.
Welcome to the Jungle...
Не съм излиза с дечица от сто години, така че мога да се пробвам...
Не че искам да се меся, но от писалите тук аз не се сещам да има дечица ....![]()
Дечица е разтегливо понятие
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...