Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
Леле, какви сте тесногръди. Една змия изисква много по-малко грижи от кучетата ви. Но просто, защото е прието да е "антипатична" айде, отвратително, потресаващо. Глупости. Първо, за да идат за продан, отровните им зъби се вадят. Тъй че никой не е в смъртна опасност. Второ, за да излезе от добре направен терариум, трябва да е Херкулес. Аз не виждам големия ужас да си я гледа в стаята и да не я навира в лицето на никого. И мама така тъпо реагира за тарантулите първоначално, но после като видя, че си седят в терариумите и си живеят живота, спря да мрънка и започна да се интересува от тях даже. Това, че някое животно не ви харесва, не значи, че е противно. И те са живинки. Може би за тях вие сте противни.
Всъщност,това,че някое животно не ми харесва,означава точно,че МИ е противно.И аз да съм му противен,няма да носят мен да живея в тях,ами обратното.А щом нещо ми е противно,посмъртно няма да платя,за да го имам в къщата си.Не е като родителите на авторката само да и забраняват и да и убиват желанията-съмнявам се,че ако не беше нейната любов към животните,щяха да имат повече домашни любимци от средностатистическия зоопарк.Обаче при условие,че на техните няма да им е приятно да има змия в апартамента(а и имайки предвид,че тя казва,че е доволна и на други животни,явно като цяло са се усетили,че не им трябват повече форми на живот в жилището) не виждам защо трябва да се тръшка.