- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕВИНЕН ФЛИРТ, КОАГТО СИ В СЕРИОЗНА ВРЪЗКА?
За другите не знам, ама мен не ме бъркат. Не съм попадала в ситуация на грешно разбрана или поне не съм разбирала за това от евентуални следващи драми.
Но имам примери с приятелка. Доброто държание и флиртът могат да бъдат объркани от някого само, ако никогa не е познавал някое от тях (по-вероятно флирта). Индивиди тип "отчаян съм за внимание, усмихваш ми се, значи имаш нещо към мен" - стил момичнце на 12, не са особена рядкост все пак.
Да, има хора, които си вдигат самочувствието, независимо във връзка ли са или не, като флиртуват наред и после се правят на погрешно разбрани, и такива познавам. Дават воля на комплексите си и се правят сами на интересни, което гледано от страни изглежда жалко. Общо взето и тези не са малко.
Извод : общо взето всеки се оправя както намери за добре, клишарано звучи, ама това е.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."