- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Някой да го боли глава?
Боли ли ви глава?
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Редовно. И толкова съм свикнала да я игнорирам тази болка, че вече от години не ми прави впечатление.
При мен най-вероятно болката е от претоварване на очите и очната си ме предупреди, че трябва да ги щадя, ама просто няма как.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Така си и мислех.Това е от Слънчевата буря.От радиацията.Говоря за черна прела.Ами какво да ти кажа Хаяши.Аз съм също като теб,всеки божи ден,никога не спира,но някой път много повече от обикновено,както вчера и сега.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Да, и аз си мисля, че може да е от магнитните бури ама не знам. Напоследък често ме боли.
Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.
Днес е денят с най-силните магнитни бури,хора краят идва!!!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
От магнитните бури нъц! Боли ме главата от диоптрите и от това, че се кьоря всеки ден и се взирам в разни неща.
Който го боли глава редовно го съветвам сериозно да отиде на офталмолог. Много често откриват, че имаш или диоптър, или астигматизъм.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Боляла ме е 2-3 пъти през живота ми - и то съвсем леко - само като съм бил болен. Даже се чудя на себе си.
мъжко съм