- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Вашия личен топ 3
Като начало изключвам себе си, защото не мога да се самоопределя.
Иначе според мен няма забавни.. по-скоро са малко по-интересни(?) от останалите.
Може би Щруд е една от тях и Вики, но тя вече не пише тук. Имаше и още 1-2, които са ми по-интересни, но забравих никовете им.
*сън*
Правиш ли разлика между интересни и забавни ?
n00bs
Не е реално просто к'ви сте...Верно тря'а да спра да пиша по детски форуми.
Мда.
Иначе от един месец съм написал 2 мнения и 5-6 репорта за латиница точно защото тука е няква пълна скръб и няма дори и зачатък на интересност в която и да е тема и в който и да е от новите потребители. Аз нямах намерение да спирам да пиша, аз се ОПИТВАМ да влизам. Ама няма нищо.
Кефи ме как се скарвате дори на най-простите теми.
1. StringTheoryPracticist (идол)
2. EinGutesKind (имам вяра, че е трол)
3. Вафълс![]()
![]()
![]()
тц... даже нещо започна да се затвърждава.. нда.. последния път се оформяше да нямам изобщо време ама изобщо... после се оказа че имам много,започнах да влизам обаче само в някои теми... ммм нещо много ти пречаа и сега пак си влизам през 2-3 дни и повечето пъти само чета нда... все още съм на мнение че тука е скучно ама пък у фейса още по зле so...
тоя форум отдавна Омря, сега е пълен с индивиди, голяма част от които са падали в казана с лепилото като малки. и все пак има няколко интересни индивида, ама една птичка пролет не прави![]()
всичките класации, които видях дотук, са пълна скръб
не мога да ги класифицирам, но охлюв, упсурд и пейн
к'во, к'во, к'во?
*явява се в темата*
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.