Така. Темата я пускам основно с проучвателна цел ако някой се интересува защо. Много се чудех дали да не си направя друг ник и да я постна за да може да се коментира по нея, а не какво всъщност съм бил питал за мен,но реших да е тук. На коментари свързани с моята персона няма да отговорям освен ако не са провокирани директно от мен и ако пак се обърне като предишната повече няма да постна тема тук.
Та така интересна тема, над която се замислих тези дни и че в живота често на човек му се налага да прави неща,които са обратни на логиката му или са малко индиректни.Та в тоя ред на мисли. Ами ако човек се вкара в приятелската зона на някой забелязал общи теми и интереси съвсем умишлено или по стечение на обстоятелствата и този човек е много близък на друг,който обекта харесва. Дали това няма да е по успешна тактика към сърцето на даден човек същевременно прескачайки бариерата на сприятеляването дотолкова че да попаднеш в приятелската зона,но и успявайки да си доста близо до другият човек и използвайки привилегиите че си във приятелската зона на най-добрият/добрата му приятел/ка,което може и да е голям плюс. А може ли всъщност нещата да се объркат и да стане грешка поради допадане в характерите и загубата на контрола на единият. От друга страна това не си ли е малко игра с огъня всъщност?