- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Другата страна на попадането във friend zone.
И това е доста интересна тема,за която всеки,който има какво да каже може да сподели.
А иначе основният въпрос е дали е добра тактика човек да се вкара в зоната на приятелството на човек Х който е близък с човек Y за да си осигури "кодове за достъп" към човека Y и не е ли това опасна игра?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Такива стратегически възгледи най-често струват скъпо. Аз също съм от търсещите причина-следствие и тайничко си кроя безобидни планове на действие. Това е ужасно, дори повече от ужасно.
Мислите се съсредоточават върху себе си - правиш всичко само на теб да ти е добре, действията ти често са като на някое психо, вманиачаваш се в някои дребни неща и избухваш от малко. Стратезите сами си вкарват автогол, и честно казано си го заслужават.
Аз съм на мнение, че не съществува приятелство, когато единия от двамата има по - силни чувства и симпатии, освен приятелските.
Не е опасна игра.
Всъщност е пълна загуба на време, защото единственият ти плюс е, че с обекта на желанията ти вече имате общ познат, който ми могъл да ви представи един на друг. Оттам нататък всичко е по изпитаната схема - сближаване с обекта, изграждане на физическо и емоционално привличане, бла-бла...