.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Не е толкова грешно, колкото биха казали форумните опитни лъвове. Само, че наистина трябва да влезеш в душата на човека, за да стане нещо. И е хубаво все пак да му влизаш донякъде в критериите. На мен ми се е случвало да съм най-добра приятелка с някого дълго време и после спонтанно да си зарежа тогавашния сериозен приятел и да се хвана с него. После останахме приятели даже. Но е по-трудно поне според мен, отколкото от самото начало да правиш леки (или не толкова леки) стъпки към нещо повече от приятелство.
    И това е доста интересна тема,за която всеки,който има какво да каже може да сподели.
    А иначе основният въпрос е дали е добра тактика човек да се вкара в зоната на приятелството на човек Х който е близък с човек Y за да си осигури "кодове за достъп" към човека Y и не е ли това опасна игра?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    И това е доста интересна тема,за която всеки,който има какво да каже може да сподели.
    А иначе основният въпрос е дали е добра тактика човек да се вкара в зоната на приятелството на човек Х който е близък с човек Y за да си осигури "кодове за достъп" към човека Y и не е ли това опасна игра?
    Такива стратегически възгледи най-често струват скъпо. Аз също съм от търсещите причина-следствие и тайничко си кроя безобидни планове на действие. Това е ужасно, дори повече от ужасно.
    Мислите се съсредоточават върху себе си - правиш всичко само на теб да ти е добре, действията ти често са като на някое психо, вманиачаваш се в някои дребни неща и избухваш от малко. Стратезите сами си вкарват автогол, и честно казано си го заслужават.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Аз съм на мнение, че не съществува приятелство, когато единия от двамата има по - силни чувства и симпатии, освен приятелските.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Аз съм на мнение, че не съществува приятелство, когато единия от двамата има по - силни чувства и симпатии, освен приятелските.
    Не става на въпрос за това.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Не е опасна игра.
    Всъщност е пълна загуба на време, защото единственият ти плюс е, че с обекта на желанията ти вече имате общ познат, който ми могъл да ви представи един на друг. Оттам нататък всичко е по изпитаната схема - сближаване с обекта, изграждане на физическо и емоционално привличане, бла-бла...

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не е опасна игра.
    Всъщност е пълна загуба на време, защото единственият ти плюс е, че с обекта на желанията ти вече имате общ познат, който ми могъл да ви представи един на друг. Оттам нататък всичко е по изпитаната схема - сближаване с обекта, изграждане на физическо и емоционално привличане, бла-бла...
    Това. Не виждам каква полза би могло да има освен евентуално положителната оценка на въпросния индивид приятел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си