- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Метъл култура...
https://www.youtube.com/watch?v=hjzl...s&feature=plcp
Айде стига спорите !!няма смисъл, кефете се и тва е !
Rock n Roll!!!!!!!!!
обичам обичам обичам обичам обичааам Asking Alexandriaaaaa :3 ;d
любими песничкии:
http://www.youtube.com/watch?v=nlFMMvFhk_s
http://www.youtube.com/watch?v=cCLkeDeRiKw
http://www.youtube.com/watch?v=x2z1bepbfEM
И после защо се изнервям и пиша дълги постове.... Ами как бе мамка му? По дяволите, това е метъл тема, а никой не постна добри метъл групи - класически истински метъл... Само някакви Godsmack и Nightwish - ове, а сега ето го и тоя.... Еми как да не се издразня ебаси?! Еми майната ви, майната им и на шибаните комерсиални помияри, майната им на шибаните teen angst уръфляци дето си мислят че правят музика.... Fuck you all!
Fuck it, I'm out...
![]()
Последно редактирано от sashko705 : 09-29-2012 на 21:16
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Просто не струват брат, нищо лично... Няма никаква музика в тях, пълен фалш... И то не защото звучат твърде брутално или крещят. Аз обичам крещенето, но това е просто позьорщина, и всички такива тийн, емо, преструващи се на брутални, гейчета не струват. Колкото и да се тръшкат и да се правят на бунтари, остават си само нещастници... Ето нещо наистина брутално, и въпреки това мелодично http://www.youtube.com/watch?v=InYp8LIg4ng , говори се че вокалиста си е рязал ръката в студиото, за да пее по-истински...
Последно редактирано от Doctor_Satan : 09-29-2012 на 21:38
Всеки с вкуса са манячетаа ;] Tова, че на вас не ви харесват не означава, че и другите не трябва да им се кефят\\//
Тоя ми проби тъпанчетата. Ти сериозно ли си мислищ, че колкото повече крещят и китарите дънят, толкова по-качествена музика става?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
И не разбрах с какво тая врява превъзхожда Аскинг Александрия... Нито с текст, нито с инструментал, a това, че вокала си има някви психически проблеми не е извинение.![]()
Последно редактирано от sashko705 : 09-29-2012 на 21:54
"Imagine all the people
Глупости, аз харесвам мелодичната музика... За мен това което постнах е мелодично и грам не ме дразни.... В него има заложено чувство, има емоция, тия свирят от сърце. За мен това е най-важно, това прави музиката качествена. Иначе разбирам защо ти е пробило тъпанчетата и няма как да ти хареса. Аз си спомням когато слушах само по-леки групи, и си пуснах Slayer да видя какво толкова ги хвалят...
1 слушане - Ееее това е отвратително, как може някой да го слуша тва...Само някакви крясъци...
2 слушане - Не е чак толкова зле, но доста шумно и немелодично.
3 слушане - Това е хипер, супер, мега добро!!
Няма как да ти хареса от първия път, чуваш само крясъци и грозни звуци, не можеш да усетиш мелодията....просто не си свикнал да чуваш отвъд границите на познатото.
Дееба защо пак писах в тая тема изобщо, само се дразня.... Напускам окончателно!
![]()
Да , наистина Asking Alexandria по голямата част от песните им е от скриим но аз точно това им обожавам и имат смислени текстове <333333
Майната ни,защото не приемаш правото на избор.. Пха, жалки хора, заеби..![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Последно редактирано от sashko705 : 09-30-2012 на 16:59
"Imagine all the people
Видовете метъл се явяват на изпит:
1. Tраш метъл: Студентът влиза залитайки в аудиторията, изяжда билета си, отговаря не по темата и си излиза.
2. Хеви метъл: Студентът пристига, яхнал чопъра, кьоркютук пиян, при влизането допива бутилка бира, хвърля я на катедрата, изтегля си въпрос, оригва се звучно, отговаря и си излиза.
3. Дет метъл: Студентът влиза, убива преподавателя и си излиза.
4. Блек метъл: Изпитваният пристига късно вечерта, завързва преподавателката и я провесва от тавана, след което жестоко я измъчва, изцапвайки масата, върху която е нарисувал пентаграма с кръвта на младенец.
5. Гор метъл: Влиза залитайки в аудиторията, изнасилва преподавателката, след това я убива, изнасилва я още веднъж, изкормва тялото и изяжда вътрешностите, размазва останките по цялата аудитория и отново я изнасилва.
6. Дум метъл: Студентът си изтегля билет, но осъзнава, че никога няма да отговори на тези въпроси, изпада в депресия и се самоубива. Трупът му е изнасилен от всички присъстващи.
7. Прогресив метъл: Студентът пристига с китарата си и изсвирва 26-минутно соло, в следствие на което професорът умира от скука.
8. Глем метъл: Преподавателят пада от стола си от смях при вида на студента и му поставя отличен. Студентът събира козметични продукти от присъстващите момичета и оцветява изпитните билети в розово.
9. Грайндкор: Студентът пристига, минута-две размахва ръце и реве нещо нечленоразделно, след което си тръгва.
10. Ню метъл: Панталоните на студента се закачат за вратата и той не може да влезе в аудиторията.
11. Индъстриъл: Студентът пристига целият в кал и мръсотия, псувайки на майка, и охраната го изхвърля.
12. Готик метал: Студентът пристига с черна карета, влиза в аудиторията, като си поправя грима и демонстрира патос, изпада в депресия и се разплаква. После си спомня за смъртта и още веднъж изпада в депресия. Изтегля си билет, вижда, че въпросите не са ИСТИНСКИ, и изпада в патосна депресия. Преподавателят също разбира това и също се депресира. Всички останали се депресират и заплакват. Изпитът не се състои, светът не е съвършен.
13. Пънк-рок: Студентът пристига облечен в черно сако, пиян като кирка и без зъби, плюе на пода, изпикава се върху масата с билетите, като опръсква леко преподавателя, оригва се и заспива.
14. Руски рок: Влиза група студенти, които постоянно си отстъпват място един на друг и се черпят с бира, събират по 2-3 рубли от всеки присъстващ, после всичките седем отговарят на един билет и си заминават с трамвая, като го клатят.
15. Пауър метал: Студентът идва облечен в елфически доспехи, отговаря безпогрешно на абсолютно всички въпроси от билета и на въпросите на преподавателя, след което награбва най-красивата колежка и си тръгва с нея обратно към Омагьосаната Гора, яхнал бял еднорог.
16. Национал-социалистически метъл: Студентът влиза, облечен в нацистка униформа, следван от маршируващи колеги. Всичките кряскат "Хайл!" с изпъната напред дясна ръка. Студентът изтегля билет, отговаря безупречно точно, но въпреки това не успява да вземе изпита, понеже идва полиция и го арестува.
17. Фолк метъл: Студентът влиза с игрива походка, облечен в разнородни парцали, свирейки на акордеон и следван от няколко подобни като него колеги с китара, цигулка, дайре и прочее. Всички студенти в аудиторията играят в ритъм, с изключение на преподавателя, който заспива от отегчение.
18. Християнски метъл: Студентът влиза, облечен в бяло расо, и приканва присъстващите да се покаят, защото Краят наближава. Колегите го повалят на земята и го заритват вкупом, а професорът с голямо задоволство му пише двойка.
19. Симфоничен метъл: Изпитът се провежда в огромна зала, където под съпровода на огромен оркестър студентът извисява прекрасен глас. Всички слушат прехласнати, забравили за какво всъщност са се събрали.
20. Викинг метъл: Студентът изкъртва вратата с могъщ ритник и връхлита с рев към катедрата, екипиран с броня, рогат шлем и огромна брадва. Започва да сече като бесен наляво-надясно, аудиторията панически се изнася. Накрая студентът сгащва в един ъгъл примрялата от страх преподавателка, изнасилва я до смърт, прибира всичките й пари и бижута и си тръгва победоносно, запалвайки университета след себе си.
И в този смисъл- видове метъл много. Който каквото харесва. Важното е да го чувстваш в душата си. И когато не знаеш какво точно искаш да слушаш, да си пуснеш любимата група и да и се кефиш все едно не си я слушал 4346891364894632 пъти. \m/\m/\m/\m/
Нищо лично доктор сатана ама точно ти си си ограничения човек.Изключително тъпо е да отблъскваш хора само защото не слушат твоя стил музика.Кавко значение има хората каква музика слушат?или примерно да чуеш някоя мега готина песен по радиото,после да я видиш в интернет,обаче когато разбереш че е известна и не е от твоя стил и да я разкараш веднага.Аз примерно когато слушам някви песни през хуя ми е какъв стил са,за тва и не знам какво да отговарям като ме питат какво слушам :Д
Току-що изписа един тон глупости, които аз дори не съм казал, и с цялата си наглост наричаш мен ограничен? Та ти дори не си разбрал какво съм искал да кажа.... Поредното доказателство че "през хуя ми е какво слушам" и това да си глупак, са всъщност в тясна взаимовръзка.
Никакво значение няма, аз не казвам че всички трябва да слушат метъл. Но смело твърдя че музикалния вкус се определя от умствения капацитет на индивида. И това е нещо което всеки може да види, не е нищо скрито. А вашият музикален вкус е израз на това което търсите. Тъй като всяко творение е отражение на своят създател, то и вашите търсения в музиката са определен само и единствено от вас. А какво търсите вие? Какво търсиш ти в една песен? Аз търся много неща, и малко са групите и жанровете съдържащи такава музика. Съдържаща настроение, послание, изменяща представата ти за света, все едно четеш книга или гледаш филм. Отнася те в една друга вселена, и ти предава своята картина за света. Това търся аз! А ти търсиш едно нищо, и го търсиш точно защото си едно нищо. Каквото търсиш от живота, това търсиш и в музиката! А ти не търсиш нищо, защото си приятно вглъбен в неосъзнатия сън които наричаш живот и битие. Това е живота на малкия човек, на които му е достатъчно само най-повърхностното в живота, и търси да се изживава с най-простите наслади в живота, и музиката олицетворяваща ги. На теб явно това ти е достатъчно, но на мен не ми е. И на някой хора, сътворили гениални произведения в музиката, също не им е било достатъчно. Тези хора са изследвали вътрешният си свят, и са го предали в музика.Ти няма как да ги харесаш защото слушаш повърхностно, също какъвто вероятно си и самият ти. Така че и аз мога да слушам музика, която ми е през хуя в какъв стил е, бил съм доста време така. Но към тази музика вече загубих интерес, защото тя не предоставя никакво удовлетворение в моите търсения.В нея няма тръпка, идея, нещо закодирано и скрито - всичко е до болка познато. Затова и не я слушам тази музика, иначе нямам отношение към нея, тя звучи приятно, но приятното звучене както казах не ми е цел и търсене в музиката. Аз търся нещо повече. И понеже ти не разбираш символиката която определена музика носи, и слушаш само на първично ниво, то аз съм ограничен? Казвам ти, не ме интересува какво слушаш, за всеки влак си има пътници, всеки да си слуша каквото му е на душа. Но това че един циганин си гледа свинете на село и само това знае, и е щастлив с това, не значи може да се слага наравно един аристократ примерно. Музиката ви е тъпа, защото е направена от тъпи хора, за други тъпи хора, и към това аз нямам никакви претенции. Но не изкарвайте простолюдния си манталитет и житейски път, като нещо равно на духовното и творческо търсене. Няма как да сложиш знак за равенство между Галена и Вивалди, и двете съществуват, и двете се слушат, но само защото всеки има привилигията да си слуша каквото иска не значи че двете музики са еднакво добри. Мисля че някой е разтълкувал грешно идеята за свобода, човешки права и демокрация. Демокрацията не значи "Моята глупост е равна на твоята интелигентност, и трябва да бъде уважавана".
Така че, слушайте си каквото си искате, но това не ви прави по-малко малоумни.
Отблъсквам хората, когато са тъпи, не когато имат кофти(според мен) музикален вкус. Но в 95% от случаите, двете се припокриват. Нормално е , за тъпи хора, тъпа и безидеина музика, комерсиален бълвоч запълнен с псевдо-истините на "малките" хора. Изобщо не се впечатлявам от това, нямам претенции към него, но да се сравнява с музика, която дефакто има нещо заложено, е просто пълна простотия.
И в тази връзка, вметнах че т.нар. комерсиален метъл не е метъл. Ако разбираме метъл - изпълнение с електрически китари,бас и барабани, то тогава всяко бездарно дрънкане на тези инструменти може да се пресметне към метъла. Но това не е така, и затова помолих бездарните групи, лишени от всякакъв стил, смисъл, идея и емоция, да не се причисляват към метъла, въпреки че се използват същите инструменти. В тази насока беше цялото ми послание, но сега сигурно отново ще се появи някой несъзнателен олигофрен, който отново ще ме прочете диагонално и първосигнално.....
Последно редактирано от Doctor_Satan : 10-04-2012 на 09:29
Добри са, имат хубави песни, но не са точно мой тип.