.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 133
    Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    https://www.youtube.com/watch?v=hjzl...s&feature=plcp
    Айде стига спорите !! няма смисъл, кефете се и тва е !
    Rock n Roll!!!!!!!!!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    а, тва Перкеле ме кефи,като израз, на фински е, нали?
    Мда, в случая е швеска Ой! група : )

обичам обичам обичам обичам обичааам Asking Alexandriaaaaa :3 ;d
    любими песничкии:
    http://www.youtube.com/watch?v=nlFMMvFhk_s
    http://www.youtube.com/watch?v=cCLkeDeRiKw
    http://www.youtube.com/watch?v=x2z1bepbfEM

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от jajity Виж мнението
    обичам обичам обичам обичам обичааам Asking Alexandriaaaaa :3 ;d
    любими песничкии:
    http://www.youtube.com/watch?v=nlFMMvFhk_s
    http://www.youtube.com/watch?v=cCLkeDeRiKw
    http://www.youtube.com/watch?v=x2z1bepbfEM

И после защо се изнервям и пиша дълги постове.... Ами как бе мамка му? По дяволите, това е метъл тема, а никой не постна добри метъл групи - класически истински метъл... Само някакви Godsmack и Nightwish - ове, а сега ето го и тоя.... Еми как да не се издразня ебаси?! Еми майната ви, майната им и на шибаните комерсиални помияри, майната им на шибаните teen angst уръфляци дето си мислят че правят музика.... Fuck you all!

Fuck it, I'm out...

Супер фен Аватара на sashko705
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението

И после защо се изнервям и пиша дълги постове.... Ами как бе мамка му? По дяволите, това е метъл тема, а никой не постна добри метъл групи - класически истински метъл... Само някакви Godsmack и Nightwish - ове, а сега ето го и тоя.... Еми как да не се издразня ебаси?! Еми майната ви, майната им и на шибаните комерсиални помияри, майната им на шибаните teen angst уръфляци дето си мислят че правят музика.... Fuck you all!

Fuck it, I'm out...
    Asking Alexandria не са комерсиални, а оня големия фен по-горе изглежда позиращ...
    Последно редактирано от sashko705 : 09-29-2012 на 21:16

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Asking Alexandria не са комерсиални, а оня големия фен по-горе изглежда позиращ...
    ...... майната им на шибаните teen angst уръфляци дето си мислят че правят музика....
    Asking Alexandria не струват... а от това което виждам на клипа, доста комерсиални ми изглеждат.

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people

Голям фен
    Просто не струват брат, нищо лично... Няма никаква музика в тях, пълен фалш... И то не защото звучат твърде брутално или крещят. Аз обичам крещенето, но това е просто позьорщина, и всички такива тийн, емо, преструващи се на брутални, гейчета не струват. Колкото и да се тръшкат и да се правят на бунтари, остават си само нещастници... Ето нещо наистина брутално, и въпреки това мелодично http://www.youtube.com/watch?v=InYp8LIg4ng , говори се че вокалиста си е рязал ръката в студиото, за да пее по-истински...
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 09-29-2012 на 21:38

Всеки с вкуса са манячетаа ;] Tова, че на вас не ви харесват не означава, че и другите не трябва да им се кефят \\//

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Тоя ми проби тъпанчетата. Ти сериозно ли си мислищ, че колкото повече крещят и китарите дънят, толкова по-качествена музика става?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

И не разбрах с какво тая врява превъзхожда Аскинг Александрия... Нито с текст, нито с инструментал, a това, че вокала си има някви психически проблеми не е извинение.
    Последно редактирано от sashko705 : 09-29-2012 на 21:54

"Imagine all the people

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Тоя ми проби тъпанчетата. Ти сериозно ли си мислищ, че колкото повече крещят и китарите дънят, толкова по-качествена музика става?
    Глупости, аз харесвам мелодичната музика... За мен това което постнах е мелодично и грам не ме дразни.... В него има заложено чувство, има емоция, тия свирят от сърце. За мен това е най-важно, това прави музиката качествена. Иначе разбирам защо ти е пробило тъпанчетата и няма как да ти хареса. Аз си спомням когато слушах само по-леки групи, и си пуснах Slayer да видя какво толкова ги хвалят...
    1 слушане - Ееее това е отвратително, как може някой да го слуша тва...Само някакви крясъци...
    2 слушане - Не е чак толкова зле, но доста шумно и немелодично.
    3 слушане - Това е хипер, супер, мега добро!!

Няма как да ти хареса от първия път, чуваш само крясъци и грозни звуци, не можеш да усетиш мелодията....просто не си свикнал да чуваш отвъд границите на познатото.

Голям фен
    Дееба защо пак писах в тая тема изобщо, само се дразня.... Напускам окончателно!

Да , наистина Asking Alexandria по голямата част от песните им е от скриим но аз точно това им обожавам и имат смислени текстове <333333

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Мда, в случая е швеска Ой! група : )
    Ура за мен, знам нещо, ахах ;д
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Дееба защо пак писах в тая тема изобщо, само се дразня.... Напускам окончателно!
    Чао скъпи, ще те чакам в леглото! :*
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Майната ни,защото не приемаш правото на избор.. Пха, жалки хора, заеби..
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Asking Alexandria - сериозно ли?

Цитирай Първоначално написано от Nikolcheto24 Виж мнението
    Asking Alexandria - сериозно ли?
    ДА.
    Последно редактирано от sashko705 : 09-30-2012 на 16:59

"Imagine all the people

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Видовете метъл се явяват на изпит:
    1. Tраш метъл: Студентът влиза залитайки в аудиторията, изяжда билета си, отговаря не по темата и си излиза.
    2. Хеви метъл: Студентът пристига, яхнал чопъра, кьоркютук пиян, при влизането допива бутилка бира, хвърля я на катедрата, изтегля си въпрос, оригва се звучно, отговаря и си излиза.
    3. Дет метъл: Студентът влиза, убива преподавателя и си излиза.
    4. Блек метъл: Изпитваният пристига късно вечерта, завързва преподавателката и я провесва от тавана, след което жестоко я измъчва, изцапвайки масата, върху която е нарисувал пентаграма с кръвта на младенец.
    5. Гор метъл: Влиза залитайки в аудиторията, изнасилва преподавателката, след това я убива, изнасилва я още веднъж, изкормва тялото и изяжда вътрешностите, размазва останките по цялата аудитория и отново я изнасилва.
    6. Дум метъл: Студентът си изтегля билет, но осъзнава, че никога няма да отговори на тези въпроси, изпада в депресия и се самоубива. Трупът му е изнасилен от всички присъстващи.
    7. Прогресив метъл: Студентът пристига с китарата си и изсвирва 26-минутно соло, в следствие на което професорът умира от скука.
    8. Глем метъл: Преподавателят пада от стола си от смях при вида на студента и му поставя отличен. Студентът събира козметични продукти от присъстващите момичета и оцветява изпитните билети в розово.
    9. Грайндкор: Студентът пристига, минута-две размахва ръце и реве нещо нечленоразделно, след което си тръгва.
    10. Ню метъл: Панталоните на студента се закачат за вратата и той не може да влезе в аудиторията.
    11. Индъстриъл: Студентът пристига целият в кал и мръсотия, псувайки на майка, и охраната го изхвърля.
    12. Готик метал: Студентът пристига с черна карета, влиза в аудиторията, като си поправя грима и демонстрира патос, изпада в депресия и се разплаква. После си спомня за смъртта и още веднъж изпада в депресия. Изтегля си билет, вижда, че въпросите не са ИСТИНСКИ, и изпада в патосна депресия. Преподавателят също разбира това и също се депресира. Всички останали се депресират и заплакват. Изпитът не се състои, светът не е съвършен.
    13. Пънк-рок: Студентът пристига облечен в черно сако, пиян като кирка и без зъби, плюе на пода, изпикава се върху масата с билетите, като опръсква леко преподавателя, оригва се и заспива.
    14. Руски рок: Влиза група студенти, които постоянно си отстъпват място един на друг и се черпят с бира, събират по 2-3 рубли от всеки присъстващ, после всичките седем отговарят на един билет и си заминават с трамвая, като го клатят.
    15. Пауър метал: Студентът идва облечен в елфически доспехи, отговаря безпогрешно на абсолютно всички въпроси от билета и на въпросите на преподавателя, след което награбва най-красивата колежка и си тръгва с нея обратно към Омагьосаната Гора, яхнал бял еднорог.
    16. Национал-социалистически метъл: Студентът влиза, облечен в нацистка униформа, следван от маршируващи колеги. Всичките кряскат "Хайл!" с изпъната напред дясна ръка. Студентът изтегля билет, отговаря безупречно точно, но въпреки това не успява да вземе изпита, понеже идва полиция и го арестува.
    17. Фолк метъл: Студентът влиза с игрива походка, облечен в разнородни парцали, свирейки на акордеон и следван от няколко подобни като него колеги с китара, цигулка, дайре и прочее. Всички студенти в аудиторията играят в ритъм, с изключение на преподавателя, който заспива от отегчение.
    18. Християнски метъл: Студентът влиза, облечен в бяло расо, и приканва присъстващите да се покаят, защото Краят наближава. Колегите го повалят на земята и го заритват вкупом, а професорът с голямо задоволство му пише двойка.
    19. Симфоничен метъл: Изпитът се провежда в огромна зала, където под съпровода на огромен оркестър студентът извисява прекрасен глас. Всички слушат прехласнати, забравили за какво всъщност са се събрали.
    20. Викинг метъл: Студентът изкъртва вратата с могъщ ритник и връхлита с рев към катедрата, екипиран с броня, рогат шлем и огромна брадва. Започва да сече като бесен наляво-надясно, аудиторията панически се изнася. Накрая студентът сгащва в един ъгъл примрялата от страх преподавателка, изнасилва я до смърт, прибира всичките й пари и бижута и си тръгва победоносно, запалвайки университета след себе си.

И в този смисъл- видове метъл много. Който каквото харесва. Важното е да го чувстваш в душата си. И когато не знаеш какво точно искаш да слушаш, да си пуснеш любимата група и да и се кефиш все едно не си я слушал 4346891364894632 пъти. \m/\m/\m/\m/

много правилно : ))

Супер фен Аватара на skate
    Нищо лично доктор сатана ама точно ти си си ограничения човек.Изключително тъпо е да отблъскваш хора само защото не слушат твоя стил музика.Кавко значение има хората каква музика слушат?или примерно да чуеш някоя мега готина песен по радиото,после да я видиш в интернет,обаче когато разбереш че е известна и не е от твоя стил и да я разкараш веднага.Аз примерно когато слушам някви песни през хуя ми е какъв стил са,за тва и не знам какво да отговарям като ме питат какво слушам :Д

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    Нищо лично доктор сатана ама точно ти си си ограничения човек.
    Току-що изписа един тон глупости, които аз дори не съм казал, и с цялата си наглост наричаш мен ограничен? Та ти дори не си разбрал какво съм искал да кажа.... Поредното доказателство че "през хуя ми е какво слушам" и това да си глупак, са всъщност в тясна взаимовръзка.
    Кавко значение има хората каква музика слушат?
    Никакво значение няма, аз не казвам че всички трябва да слушат метъл. Но смело твърдя че музикалния вкус се определя от умствения капацитет на индивида. И това е нещо което всеки може да види, не е нищо скрито. А вашият музикален вкус е израз на това което търсите. Тъй като всяко творение е отражение на своят създател, то и вашите търсения в музиката са определен само и единствено от вас. А какво търсите вие? Какво търсиш ти в една песен? Аз търся много неща, и малко са групите и жанровете съдържащи такава музика. Съдържаща настроение, послание, изменяща представата ти за света, все едно четеш книга или гледаш филм. Отнася те в една друга вселена, и ти предава своята картина за света. Това търся аз! А ти търсиш едно нищо, и го търсиш точно защото си едно нищо. Каквото търсиш от живота, това търсиш и в музиката! А ти не търсиш нищо, защото си приятно вглъбен в неосъзнатия сън които наричаш живот и битие. Това е живота на малкия човек, на които му е достатъчно само най-повърхностното в живота, и търси да се изживава с най-простите наслади в живота, и музиката олицетворяваща ги. На теб явно това ти е достатъчно, но на мен не ми е. И на някой хора, сътворили гениални произведения в музиката, също не им е било достатъчно. Тези хора са изследвали вътрешният си свят, и са го предали в музика.Ти няма как да ги харесаш защото слушаш повърхностно, също какъвто вероятно си и самият ти. Така че и аз мога да слушам музика, която ми е през хуя в какъв стил е, бил съм доста време така. Но към тази музика вече загубих интерес, защото тя не предоставя никакво удовлетворение в моите търсения.В нея няма тръпка, идея, нещо закодирано и скрито - всичко е до болка познато. Затова и не я слушам тази музика, иначе нямам отношение към нея, тя звучи приятно, но приятното звучене както казах не ми е цел и търсене в музиката. Аз търся нещо повече. И понеже ти не разбираш символиката която определена музика носи, и слушаш само на първично ниво, то аз съм ограничен? Казвам ти, не ме интересува какво слушаш, за всеки влак си има пътници, всеки да си слуша каквото му е на душа. Но това че един циганин си гледа свинете на село и само това знае, и е щастлив с това, не значи може да се слага наравно един аристократ примерно. Музиката ви е тъпа, защото е направена от тъпи хора, за други тъпи хора, и към това аз нямам никакви претенции. Но не изкарвайте простолюдния си манталитет и житейски път, като нещо равно на духовното и творческо търсене. Няма как да сложиш знак за равенство между Галена и Вивалди, и двете съществуват, и двете се слушат, но само защото всеки има привилигията да си слуша каквото иска не значи че двете музики са еднакво добри. Мисля че някой е разтълкувал грешно идеята за свобода, човешки права и демокрация. Демокрацията не значи "Моята глупост е равна на твоята интелигентност, и трябва да бъде уважавана".
    Така че, слушайте си каквото си искате, но това не ви прави по-малко малоумни.

Изключително тъпо е да отблъскваш хора само защото не слушат твоя стил музика.
    Отблъсквам хората, когато са тъпи, не когато имат кофти(според мен) музикален вкус. Но в 95% от случаите, двете се припокриват. Нормално е , за тъпи хора, тъпа и безидеина музика, комерсиален бълвоч запълнен с псевдо-истините на "малките" хора. Изобщо не се впечатлявам от това, нямам претенции към него, но да се сравнява с музика, която дефакто има нещо заложено, е просто пълна простотия.
    И в тази връзка, вметнах че т.нар. комерсиален метъл не е метъл. Ако разбираме метъл - изпълнение с електрически китари,бас и барабани, то тогава всяко бездарно дрънкане на тези инструменти може да се пресметне към метъла. Но това не е така, и затова помолих бездарните групи, лишени от всякакъв стил, смисъл, идея и емоция, да не се причисляват към метъла, въпреки че се използват същите инструменти. В тази насока беше цялото ми послание, но сега сигурно отново ще се появи някой несъзнателен олигофрен, който отново ще ме прочете диагонално и първосигнално.....
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 10-04-2012 на 09:29

Голям фен Аватара на nor4eto99
    doctor satan какво мислиш за еванесънс?

Голям фен
    Добри са, имат хубави песни, но не са точно мой тип.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си