- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Метъл култура...
Linkin Park, 30 Seconds To Mars, Threes Days Grace, Metallica, Manowar, SlipKnot, Rammstein, Escape The Fate, Sonic Sindycate, Lacuna Coil, My Chemical Romance, Aerosmith, Nickelback, My Darkest Days, Green Day, Anthrax, Sistem Of A Down, In Flames, Sonata Arctica, Bullet For My Valentine, Sum 41, Nirvana, Asking Alexandria, Papa Roach и може би още малко отгоре, за които не се сещам.А песните са ужасно много и няма да пиша.
ми ти хубу търсиш мелодичността но сеш се че едни я откриват в death metal-a,други в хип хопа,трети в hardcora.Това,че ти неможеш да я видиш не означава че я няма.Примерно http://www.youtube.com/watch?v=iOyrHfc-6lg за мен тази песен си има всичко,което аз търся в музиката.Няма мелодична-не мелодична песен,хувава-лоша и тнт всеки сам за себе си си определя.
Да допълня . изключвам песни създадени с цел пари,популярност и такива простотий
Последно редактирано от skate : 10-04-2012 на 09:35
>"ми ти хубу търсиш"
>"но сеш се"
>"хувава-лоша и тнт"
>"простотий"
И ти сериозно си мислиш, че може да претендираш за някакво мнение....?
Както вече казах, хората, на които им е през хуя каква музика слушат, обикновено са малоумни. И ти приятелю, си доказателство за това. Но аз това го виждам всеки ден, така че с нищо не ме изненадваш. Нито пък ме изненадаха псевдо-интелектуалните мърши, които се изсипаха вкупом да ми говорят колко не съм бил прав, и как всеки си имал вкус, а аз трябва да му го уважавам. Как по дяволите трябва да уважавам олигофрени, още повече пък техните избори и препочитания?
И за пореден път казвам : Да, всеки си определя сам какво му харесва, но това не е аргумент срещу моето твърдение. Дадох ти пример - Това че един циганин си харесва чалгата и намира това което търси в нея, не значи че чалгата е на същото музикално ниво като други видове музика.
Последно редактирано от Doctor_Satan : 10-04-2012 на 11:01
Сатан, какво ще кажеш за Iron Maiden? http://www.youtube.com/watch?v=a8HqT...ture=endscreen
Е какво мога да кажа за Iron Maiden.... та това са едни от бащите на метъла. Те са пионери с много характерно звучене. Онова надграждане на вокала, и то от вокал като Брус Дикинсън, е просто невероятно. Естeствено имат си и кусури, но пък са една от най-влиятелните банди, вдъхновили толкова много други изпълнители, че просто е грехота да се каже нещо против.
Сатан, вече има една хубава група в тази тема, доволен ли си?![]()
Тръгнах да чета темата, ама мнението на някакъв 14 годишен ждрольо, който е прекалил с повервина ме отказа. Метъла това, метъла онова... трябвало да бъде брутален, зъл и жесток към малки котенца. И ми дава за примери на бедните, скучни и безинтересни групи, които някога са се добирали до звукозаписна техника.
Ще си призная, че от първа страница прескочих направо тук, защото нямаше да понеса мозъчният демидж, който щяха да ми причинят другите страници.
Отговора беше по-беден отколкото очаквах. За съжаление елементарните хора боравят с елементарни миймове и се мислят за оригинални. Разкажи ми повече за екстремния метъл, за екстремизма и там другите глупости, които плямпаш. Обичам коне с капаци, които си мислят, че като са си топнали краката в морето и вече са плувци, та започват да дават определения, да съдят и да говорят глупости на килограм.
Моля, искам още.
Хаха, още в началото казах че съм хейтър и трол, а всички продължиха да ме хранят. Естествено че изписах един тон глупости, повечето от тях можех сам да оспоря, и то по-добре отколкото другите успяха да ги оборят. Не ме интересува това какво съм написал конкретно, не се идентифицирам с метъл музиката и изобщо с нищо не се идентифицирам, най-малкото с някаква си бруталност и екстремност. Интересуваха ме реакциите на хората, затова продължих да споря и да наливам масло в огъня, защото ми е интересно как хората се нагаждат според това какво съм написал, и какъв образ им предавам на човека, които уж съм. А те, всеки според своя си светоглед, ме възприеха по различен начин и всеки един вид написа сам себе си. Ти го правиш същото и реагираш според начина по който ме виждаш, а това зависи както от самия теб, така и от това какво аз съм ти подал като информация. Ти написа себе си в този пост, не мен, а аз мога само да се смея на напъните ти да ме оприличиш на нещо. И сега даже ако искаш мога да продължа да споря, за всяко нещо мога да измисля хиляди простотии доказващи го. Но тъй като вече към темата няма интерес, тролването ми се струва безсмислено. Докато хаоса и несъответствието в представите на хората, които създадох тук в началото, бяха повод за някои много добри първосигнални изцепки, примесени с тук-там сносни опити за аргументация. И на всичко това доста се посмях. Но при теб дори липсва опита за аргументация. Само претенцията че уж знаеш какъв съм...
Последно редактирано от Doctor_Satan : 10-10-2012 на 11:06
А, сега минахме на друга втръснала до болка тема... "ама ти не ме познаваш, аз си тролех, бла-бла". Във форума биваш идентифициран с ник, аватар и тъпотиите, които пишеш. И на базата на това всички си вадят заключения, коментират постове и т.н.
Ти ако си решил да играеш роля или нещо подобно е изцяло твой проблем, защото ще бъдеш възприет по определен начин, а после ще се обясняваш, че си тролил и било много забавно. Общо взето това е поведение от зората на интернета...
Всъщност направих си профил в този форум за да тролвам християните. И както виждаш аватара ми и ника ми са сложени точно затова. Но там вече спряха да се връзват затова се преместих и в другите части на форума. И тъй като хората се ловят като рибенца когато им обидиш музиката, то реших че тук е страхотно място за трол. И първият ми коментар беше абсолютно ориентиран към тролизъм. След това малко ми стана съвестно и реших да приключа, и да обясня че всъщност съм трол, както и да изведа някои твърдения защо хората не могат да разберат гледната ми точка. Естествено не се отричам от това което съм казал, че комерс бълвоча в метъл музиката не е метъл за мен. Но после ми омръзна и след като видях че никой всъщност не иска да види моята гледна точка, и затова почнах волно да ръся простотии и обиди, след като повечето вече ми поставиха етикет. Абе зависи, всеки коментар съм го писал с различен умисъл(при писането на някой от коментарите бях напушен). Но като цяло общата ми цел беше да тролна. Но използвайки привидно легитимни аргументи. Ако си мислиш че тролването е просто някой да ти отговори на поста, то се лъжеш много. Тролването е изкуство, с което първо трябва да създадеш измислен образ в главата на другия, и после чрез логически парадокси и несъответствия да го накараш да ти се връзва и реагира на глупостите. И да, играех роля, играя много роли едновременно. Хейтващото 14 годишно сатанистче, изживяващо се като брутално, както вероятно си си ме представил, няма нищо общо с мен. Но позволявайки ти да ме вземеш за такъв, и после самодоволно да се изкараш като нещо повече, и така да задоволиш нуждите на егото си, ето това вече си е тролване на майсторско ниво. И с много хора се случи тук, доста от тях ми четяха морални притчи, други пък просто се правиха на възвишени. Все пак ти не падна на нивото на повечето, и реагира по един дистанциран начин, което донякъде уважавам и затова ти споделям тези неща. Все пак да бъда коректен и сериозен когато се налага.
Обвинението че се измъквам от загубена дискусия, с оправданието че съм тролвал, е доста добро предположение, но невярно в случая. Но ако пък искаш мога да продължа с random hate-а и изсмуканите от пръстите аргументи. В това съм толкова добър, че понякога хора са приемали моите думи за истина, без аз самия да съм ги приемал за такива![]()
That awkward moment, когато се обясняваш на един от олдскуул троловете от златната ера на форума... Продължавай![]()
Усетих те аз че си старо куче...Даже си мислех и теб да те тролна, ама не ми се занимаваше. Пък и "Гарван гарвану око не вади"
Не бе, иначе ако трябва да съм коректен, тия обяснения ги изписах, защото не се хвърли да ми обясняваш как всеки има право на музикален вкус, бла бла бла, ами се опита да ми направиш портрет, а той е неверен. Затова и се почувствах длъжен да дам обяснение. Иначе ако беше написал нещо от сорта на останалите коментари, щях и тебе да те хейтна доста.
тук какви епични спорове ставаха едно време - 190 страници тема за метълите и пънкарите... ехххх
Да, разправяли са ми и други. Жалко че не съм бил тука....
Давай, гали му егото, бла бла
скуччно ми е , затва се отбивам
и сега,
довиждане
Сатанчо, обичам те
и готин аватар,
тоя път съм сериозна
аз съм анти-христ.
така де, да.. :]
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Hail Satan!![]()