.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Нищо няма да промениш,ако си останеш вкъщи. Ходи на училище и УЧИ! Не е трябвало да търпиш тормоза ттолкова дълго. Говори с родителите си, учителите и директора.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Сега пак ще допусна грешки, ама са сме в втора смяна и аз не искам да закъснея... А за това да кажа на родителите си и на учителите...еми учителите няма да им се скарат нито да ги накажат защото те са отличници, а директорката ни е ужасна и няма да им се скара за да ходят на състезания!!!Мнението на учителите за мен е че съм много възпитана и срамежлива... по физическо не играя защото в 1 до 4 клас като губехме в игрите с другите класове винаги казваха че аз съм виновна.. В 5 клас вече бях в друг клас защото преди бяхме '4' а в 5 клас останахме '3' в този клас ми беше по добре ама съучениците ми се познаваха с предишните, и явно им бяха казали че съм смотана и тн...и се държаха често гадно... пък и в първи клас бяха казали гадни нешта за мен пред приятелите ми на улицата и приятелите ми ме зарязаха сега съм в 8 клас и пас съм в друг клас, сега сме само два класа и в моя клас сега са някои от съучениците ми от 1 до 4 и от 5 до 7... и пак се държат ужасно!!!!!!!!!!!!Примерно аз отивам да си седна където седях предишния път и те ми казват ''шш бе ей няма да седиш там, там ша седи някой!!!Не ме разбирайте по грешно не съм мързелива за това че не искам да ходя на училище.... тая година за първи път ми се наложи да уча английски до сега учех друг език, ама през лятото се стегнах и сега имам 6 на входното а те най-много 5!!!!За това искам да стана частна ученичка сега...пък и нямам да имам проблем да си уча сама в къщи и да ходя на изпити в края на сроковете!!!ОТНОВО ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ГРЕШКИТЕ, АМА БЪРЗАМ!!!!!!!!!!!!!!Моля, кажете ми начин да стана частна ученичка сега, защото вече просто не издържам на тормоза!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си