.
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от trader Виж мнението
    Макар,че мисля че темата е пълна измислица,все пак да кажа моето мнение.Бременна си от "приятел" а не от мъжа си, това според мен е противно,но все пак ти си знаеш.Нямаш ли си семейтво?Приятелят ти да дойде да живее при вас,семейтвото не те ли подкрепя в тази сируация поне така ще е по добре да живеете в нормална среда.Как така баща му няма да те иска и отгоре на това ще сте 4 човека в една стая и той нищо не прави или неможе да прави(приятеля ти).Как така,като той не може да ви осигури добър живот ти си тръгнала да му родиш дете,пък и толкова си сигурна,че ще се разбирате вечно.По-добре седнете и поговорете един път и преосмиляйте нещата от до,че така няма начин.
    Не си разбрал/а- бременна съм от приятеля си, с който имам връзка от 2 години( не обичам думата гадже) , и не сме женени- съответно не ми е мъж.Майка ми не иска да чуе за него и отказва той да стъпи тук...
    За жалост не е измислица а една супер сложна ситуация Значи ме съветваш да не ходя там? Благодаря за мнението все пак.
    ПС- нямаме средства, за да си купим апартамент Той иска да ми осигури хубав живот и си мисли, че там ще ми е хубаво, само че аз не мисля
    Последно редактирано от Charismatica : 09-25-2012 на 10:24

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си