- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета, какво мислите за момичетата които пушат?
Моето мнение е че е отвратително момиче/жена да мирише на цигари...
Споделете и вашето мнение![]()
И от двете страни е ужасно! Така че една от малкото правилни стъпки на нашите управляващи през последните години беше именно тази, да се забрани пушенето на обществените места!
Мисълта ми беше, че се надявам с тая забрана по-малък процент от децата да пушат => по-малко от момичетата(след време) => по-малко смрад![]()
Моя приятел пуши, аз пуша (въпреки че почти съм ги спряла) .. и нито на него му пука, нито на мен ... Ходила съм и с момче, което не пуши и нямаше проблем с това
Не само момичето,страшно мразя да ми мирише на цигари,а дима ме дразни.
И мен не ме кефи миризмата от момиче. Мъжете принципно си смърдят, при тях не прави впечатление, ама при жени ..
Примерно, майка ми като мирише на цигари съм рейдж.
А като съм пушила - винаги усещам гаден дъх след това, и сутрин - някакво умряло ми е устата.
Ама всеки си е свободен да си мирише както иска.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не обичам АЗ да се омирисвам на цигари като съм сред дим ъъ иначе не ми пречи някой друг да ми мирише на цигари чак толкова.
Единствения + и за двата пола е, че е адски привлекателно визуално.
Е... на някои хич не им отива, като почнат да чупят стойки/китки/пръсти/етц, ама на други... пффффффф ! <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Естествено че е по-добре да не се пуши , но пък си е въпрос на личен избор.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Гледам засегнахте темата за закона за забрана на тютюнопушенето на обществени места. Аз като един върл пушач съм твърдо против. Иначе к'во против трябва да имам ? И да не бях пушач, пак... който иска да си се "трови", негова си работа. И кое му е грозното на това да пушиш ?
П.С. - И по дяволите какво общо има това със секса ? Jeezus :X
Мисля, че целувките им имат кисел вкус.
Welcome to the Jungle...
По-скоро не, или просто аз не го усещам (както споменах, пушач съм).
Тия с по двете-трите цигари на ден за пушачки ли се имат ?![]()
Иначе по темата, няам мнение. Не ме интересува мириша ли, не мириша ли. Тя цигара ми мирише на череша де, все едно пуша наргиле. Никой не ми се е оплаквал, пък на който му пречи да не стои при мен.
Колкото до забраната, може да съм пушачка, ама я одобрявам. Като искаме да сме европейци ще правим квото каже Европата.
Първоначално написано от antifashionshit
Да кажеш нещата в прав текст не значи, че се заяждаш...
Първоначално написано от antifashionshit
О, моля те. Конкретно АЗ, к'вото и да кажа, все е заяждане (не за всички де..). Просто вече очаквам к'во ли не..
Що тая тема е в тоя раздел...?
И все пак... според мен няма значение пола.. има момичета, на които им отива да пушат, има и момчета, на които не им отива.
Сега се замислих, че всички момчета, с които съм била, с изключение на един са непушачи...
А и както каза Миминко, не е нужно ако си пушач да вониш от километри на цигари.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Значи извинявам се че в този раздел публикувах темата. Просто тук четох и изведнъж ми хрумна![]()