- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Наебаха ме.
Здравейте, аз съм момче на 20 и в събота най-после правих секс. Беше със мъж на 31. Бяхме се запознали в сайт за запознанства, беше вечер,късно и той ме взе с колата и ме откара извън града на изоставено място. Искаше да му лапам още, докато кара колата, но аз не исках, защото исках първо да се облека като момиче. И като спряхме, се преоблякох. С рокличка, прашки, сутиенче с чорапки и една перука, мм) тогава той ми каза да клекна пред него и започна да си разкопчава дънките не му беше станал, но след като почнах да му лапам, го усетих как набъбва в устата ми и му стана тогава той каза, че е време да ме ебе.. беше ме ужасно страх и се притеснявах все едно съм първи клас. Подпря ме на колата, вдигна ми роклята, свали ми прашките и тогава го усетих.. болеше адски много и то почти през цялото време. Около 4-5 минутки някъде, защото не издържах повече и не исках.. Той спря да ме ебе, а аз този път сам си клекнах пред него. Духах му около 5-10 минути и той ми се изпразни върху лицето. Искаше в устата, но ме беше страх и не исках. Та после се преоблякох и той ме закара, но не до нас точно. Чувствах се страхотно, чувствах се като една долна и шибана курва, каквато явно искам да бъда. Сега реших да ви споделя това, с него не знам дали ще се видя пак, но ще си търся други, искам да бъда курвата на някой! Женското ми име е Ива
![]()
wtf?!?!?
обаче ме разсмя ..![]()
![]()
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не знам защо си мислите, че съм трол. Ако исках да се бъзикам, щях да го направя с нещо друго, не с това...
Не ми се искаше да имам такова, но.. Мартин.
Напредваш!Още от първия път ass to mouth !![]()
е той беше с презерватив, докато ме оправяше..
И такива трябва да има да си се посмеем ;d;d;;d
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Имаш ли цици?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Уби ме
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Аз докато не чуя гръдна обиколка, няма да я пласирам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()