Здравейте, аз съм момче на 20 и в събота най-после правих секс. Беше със мъж на 31. Бяхме се запознали в сайт за запознанства, беше вечер,късно и той ме взе с колата и ме откара извън града на изоставено място. Искаше да му лапам още, докато кара колата, но аз не исках, защото исках първо да се облека като момиче. И като спряхме, се преоблякох. С рокличка, прашки, сутиенче с чорапки и една перука, мм ) тогава той ми каза да клекна пред него и започна да си разкопчава дънките не му беше станал, но след като почнах да му лапам, го усетих как набъбва в устата ми и му стана тогава той каза, че е време да ме ебе.. беше ме ужасно страх и се притеснявах все едно съм първи клас. Подпря ме на колата, вдигна ми роклята, свали ми прашките и тогава го усетих.. болеше адски много и то почти през цялото време. Около 4-5 минутки някъде, защото не издържах повече и не исках.. Той спря да ме ебе, а аз този път сам си клекнах пред него. Духах му около 5-10 минути и той ми се изпразни върху лицето. Искаше в устата, но ме беше страх и не исках. Та после се преоблякох и той ме закара, но не до нас точно. Чувствах се страхотно, чувствах се като една долна и шибана курва, каквато явно искам да бъда. Сега реших да ви споделя това, с него не знам дали ще се видя пак, но ще си търся други, искам да бъда курвата на някой! Женското ми име е Ива