- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми от разочарования :( ..
Преди около седмица също разбрах, че най-добрата фр е предателка и за пореден път се обедих колко сама съм била винаги и как няма на кой да споделя за хубавите или лошите неща. Но другите които имат компания и много "приятели" те имат общи интерси 1) наркотици 2) пиячка 3) курвики идиоти и вс останали странници. Просто хората са такива, хищници или се научаваш да бъдеш един от тях или си седиш сам като кукувица.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Колкото и да е трудно, опитай се да погледнеш от добрата страна на нещата...вече си се отървала от изпозвачите, така че можеш да се огледаш и намериш стойностни хора, които повярвай ми са много повече отколкото си представяш. Не мога да разбера защо след разочарование започвате да слагате всички под общ знаменател...Също в едно по - горно мнение се споменаваше, че трябва ДА СВИКНЕШ да си сама и че не било толкова зле...пълни глупости. Всеки човек се нуждае от компания, ако не приятели (които не се намират толкова лесно), то поне познати, с които да излизаш и да се забавляваш. Имаш ли хоби или нещо, което обичаш да правиш? Можеш да се запишеш на курсове или тренировки някъде. Така хем ще се запознаеш с нови хора, хем ще се забавляваш. И последно...защо очакваш всички да те разбират. Какво означава това? Колкото хора, толкова и мнения. Не може всички да са съглани с теб. Или може би си от ония хора, които не говорят и очакват другите да им четат мислите?
Еми, честито, запознала си се вече с живота. За съжаление, не си единствената, която е разочарована от нещо или някого. Подготвяй се от сега, защото колкото по-рано свикнеш с мисълта, че светът ни е устроен така, толкова по-добре за теб.
Колкото до приятелите, наистина всеки сам си ги избира. Когато си ги избирала сигурно са били различни. Родителите - те разбират нещатата по различен начин, но какво да се прави. Гадже - не мисли, че щом имаш гадже всичко ще ти е наред. Да, първоначално всичко е розово, небето е безоблачно и т.н. Но колкото повече време сте заедно, толкова повече неща научаваш за другия човек и все по-често е възможно да има проблеми. Повярвай ми и аз си мислех, че само от гаджето си се нуждая.Е, не е така. Винаги идва момента, в който ще искаш да започнеш да излизаш с приятели, за можеш да им споделяш неща, които не можеш да кажеш на приятеля си, защото е свързано с някой лош негов навик или нещо друго пак свързано с него.
Мисли положително. Ще дойде и момента,в който всичко ще ти се нареди. Но не очаквай да ти падне всичко от небето, направи усилие и резултатът няма да закъснее.
благодаря за хубавите мнения
Чудя се какво точно да ти кажа.
Какво точно очакваш да чуеш. Замисляла ли си се, че няма точни думи, с които човек да те утеши, нито пък адекватен съвет в ситуацията? Поне моето мнение е, че няма. И ще ти кажа защо.
Защото ти тепърва навлизаш в живота като цяло. За в бъдеще ще си обкръжена от лешояди, от които ще ти се налага да скриеш месото, и то достатъчно скришно, че ти да не забравиш къде, но и те да не го намерят.
Ще ти го "преведа" - с метафората за месото визирам личността ти като цяло. Характера ти, нагласата ти. Целта им е да ти отнемат нещото, което те отличава от другите. Да те превърнат в част от лицемерната маса, каквато са те.
Хубавото е следното - ТИ самата решаваш дали ще се дадеш на лешоядите или ще скриеш не само това "месо", ами и всяко следващо.
Ау горката тя, неразбраната, предадената.. ;( Ужассссс, какво бреме, каква тежест. Цяло чудо е, че още не си полудяла и не си се самоубила... И тия гадни човеци, как така няма да те разбират, как така ще те предават.. ах те гадници-гадни. БЕЗСРАМНИЦИ ! Ох, превъзбудих се, отивам да пия валериан.
След 2 минути - Вече ми е по-добре.. та, до къде бях стигнал ? А да, тези... дори нямам дума да ги опиша, УЖАСТ !
Аз те съветвам да избягаш в някоя гора, далеч от хорската сган ! Те не заслужават да бъдеш сред тях, долни мижитурки. Само бесилото ще ги оправи тях ! И когато ги напуснеш... ще разберат каква грешка са направили и ще те умоляват, и ще лазят в краката ти за прошка, но ще бъде твърде късно !
П.С. - Ти да не си на 12 ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Като си на 18, спри да се държиш като 12 годишна![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не си ТИ човекът, който ще ми определя как се държа, как да се държа и какво да правяКато не те кефи темата ми, не пиши по нея и готово!
Такива като тебе - навсякъде
Така че мнението ти мен не ме вълнува
писах тук само за да споделя.Който има хубави мнения-има, който не..всеки си има различно мнение
Повече няма да коментирам, защото смятам че не си заслужава
![]()
А как се определяш визуално ?
Ама аз какво да направя, че моето мнение не ти изнася. Аман от ревливи пикли като тебе, сеш се ?
На тебе не ти изнася темата миИ иди се прави на много отворен на някой друг!
![]()
Продължавайте да си ръсите простотиите! Аз бях до тукЯвно някои хора си нямат друга работа, освен да се заяждат по форуми и да си мислят че са много интересни така
![]()
Последно редактирано от roni9043 : 10-03-2012 на 12:12
не се самоубивай! моля те! не искам аз да съм причината за такваз трагедия !
рано или късно щастието ще ти гостува, но живата е такъв ,че радостта е по-малко ;d
А,не думай =.= Виж кво ще ти кажа сега.Хората са боклуци.Живота е шибан.Всеки го преебават.Не си единствената на която нещо не и харесва,не си единствената недоволна,наранена и прочее.Стига си мрънкала,а се стегни малко.Какво искаш да направим ние ? Да щракнем с пръсти и света да стане като приказка ? Еми не става.
Аз не се оплаквам! Аз само споделям!Първо елате да ме опознаете като човек и после можете да казвате каква съм, дали се оплаквам, какво правя и т.н. Не може от една тема, която човек е писал веднага да си вадите заключения какъв е бил..що е бил.. Както написах по-горе, на който не му харесва темата ми просто да не я коментира
Писах темата с единствената цел да открия хора,преживели нещо подобно или минали през нещо подобно, защото бих искала да познавам такива! А това, че сте разбрали нещо казано от мен погрешно, си е ваша работа и проблем
![]()
Последно редактирано от roni9043 : 10-03-2012 на 12:58
Така е, ти не се оплакваш, ти цивриш ! То няма к'во да те опознавам, те думите ти сами говорят за теб. Или сега тръгваш да се отмяташ от тях ? И повярвай ми, една тема е напълно достатъчна да ти светне що за човек я е писал (ако имаш малко от малко мозък в главата си). Въпроса не се състои в това дали на нас ни харесва темата, проблема се корени в т'ва че на теб не ти харесват коментарите които четеш. Ти очакваш, че ние тук ще почнем да ти съчувстваме за нещо което се случва на всеки втори човек, еми... WELCOME TO REALITY. Ти си мислиш, че света се върти около теб, ама уви... не е така ! Ти си мислиш, че това което ти се случва е нещо уникално, което никой друг щъкащ по тая земя не е преживял, не е така !
Кое е т'ва което не сме го разбрали правилно ? Айде обясни като за идиоти, щото явно сме такива и не можем да ти разберем високо-интелектуалните изречения, и не можем да проумеем, аджеба какъв ти е проблема. Пак казвам - ти много ясно си го написа. Даже по-ясно от колкото ти самата предполагаш, госпожичке. Живота е изпълнен с разочарования, свиквай ! Само че идеята не е на цивриш и да се оплакваш колко ти е зле, ами да се стегнеш и да направиш нещо по въпроса. А дори и да няма к'во да направиш, вместо да се давиш в самосъжаление, трябва да продължиш да гледаш на живота с още по-голям оптимизъм и да гледаш на нещата от позитивната страна. И повярвай ми, проблема не е наш, проблема си е лично твой. Явно си приела вече ролята на главната героиня от "Криворазбраната цивилизация", твоя грижа.. не наша !
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 10-03-2012 на 14:11
еми ок продължавай си ! Всеки си има различно мнение, тъй че
Мисля че няма смисъл да коментирам никак поста ти, ти вече се ДОКАЗА колко си ИНТЕЛЕКТУАЛЕН
Няма смисъл вече да споря, знам че това ти е целта
И знам че не само моите теми се хулят, а е така с темите из целия форум
Всеки гледа да съди другия а никога не гледа себе си
Ще завърша с един цитат на малкия принц : "Истинските неща се виждат само със сърцето,същественото е невидимо за очите"
![]()
Последно редактирано от roni9043 : 10-03-2012 на 17:20
Заеби го тоя оптимизъм, надеждата е майка на провала!
От добрата страна, всеки минава през тоя момент с предаването от някой близък. Радвай се че ти се е случило на 18, а не на 28 примерно, че тогава е много трагично. Изобщо това е от тея уроци дето колкото по-рано ги изучиш, толкова по-добре за теб. Фаза през която всеки минава. Не е толкова голям проблем