Повярвай ми- има и хора много по-зле от теб - все пак си излизала с момчета , независимо идиоти или не си се целувала сигурно вече, а и да не си -и това не е някакъв проблем
Важно е да живееш така както ти харесва, да не се отчайваш от това,че нямаш приятел ,,а всички други имали гаджита и били щастливи ,, - това не е така! Повярвай - тези ,,тарикати,, и прочие от ,,известнит,, ,които ходят всеки ден на дискотеки, социални са и тнт също имат проблеми, изпадат в депресии и си мислят ,че живота е гаден
За това трябва първо да се научиш да живееш щастливо и сама! - има една статия ,която след малко ще я пусна тук
Та аз например заразлика от теб никога съм нямал много приятели , всъщност те ми се броят на пръсти , а е имало периоди,когато в буквалния смисъл е нямало с кой да изляза да се видя И на мен естествено това не ми харесва, искам да бъда по социален, не толкова мълчалив в много случаи , както и искам и аз да ходя по диско и купони- но просто не съм такъв ,човек , а и да отида с непознати хора- сигурно няма да ми хареса
Та хората са различни
Тези готините и ,,модерните,,, също изтърват от живота в много степени защото пък по рядко се усамотяват и бъдат със себе си, макар че и те ходят на планина , обикалят и тнт , не виждат света по същия начин
Абе и аз не знам - ако искаш да си с приятели ,но не можеш- да не ти пука
Но както казах за да потръгнат нещата трябва да се вгледаш в хубавите моменти на живота си и да си вдигнеш самочувствието - пък тогаваа и хората ще те харесат повече http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&...1mti13cCPPPAXA