Еми в някои неща се заблуждаваш..явно само предполагаш а повечето неща не са така..първо,не съм излизала с много момчета,второ никога не съм имала много приятели а само двама трима които мислех че са истински но в последствие се оказаха използвачи..и от много дълго време нямам вече никакви приятели около себе си..не че някога съм могла да разчитам на тези дето съм имала..бяха с мен само по нужда..винаги съм си била САМА! И това че има хора много по-зле от мен не променя моите проблеми и не ги прави по-малки или по-нищожни, нито пък ме успокоява по някакъв начин..За мен няма големи или малки проблеми за мен има ПРОБЛЕМИ. Наистина съжелявам че толкова погрешно ме разбирате някои.. но все пак написах темата просто да споделя..

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
Повярвай ми- има и хора много по-зле от теб - все пак си излизала с момчета , независимо идиоти или не си се целувала сигурно вече, а и да не си -и това не е някакъв проблем
Важно е да живееш така както ти харесва, да не се отчайваш от това,че нямаш приятел ,,а всички други имали гаджита и били щастливи ,, - това не е така! Повярвай - тези ,,тарикати,, и прочие от ,,известнит,, ,които ходят всеки ден на дискотеки, социални са и тнт също имат проблеми, изпадат в депресии и си мислят ,че живота е гаден
За това трябва първо да се научиш да живееш щастливо и сама! - има една статия ,която след малко ще я пусна тук
Та аз например заразлика от теб никога съм нямал много приятели , всъщност те ми се броят на пръсти , а е имало периоди,когато в буквалния смисъл е нямало с кой да изляза да се видя И на мен естествено това не ми харесва, искам да бъда по социален, не толкова мълчалив в много случаи , както и искам и аз да ходя по диско и купони- но просто не съм такъв ,човек , а и да отида с непознати хора- сигурно няма да ми хареса
Та хората са различни
Тези готините и ,,модерните,,, също изтърват от живота в много степени защото пък по рядко се усамотяват и бъдат със себе си, макар че и те ходят на планина , обикалят и тнт , не виждат света по същия начин
Абе и аз не знам - ако искаш да си с приятели ,но не можеш- да не ти пука
Но както казах за да потръгнат нещата трябва да се вгледаш в хубавите моменти на живота си и да си вдигнеш самочувствието - пък тогаваа и хората ще те харесат повече http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&...1mti13cCPPPAXA