- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми от разочарования :( ..
Така е, ти не се оплакваш, ти цивриш ! То няма к'во да те опознавам, те думите ти сами говорят за теб. Или сега тръгваш да се отмяташ от тях ? И повярвай ми, една тема е напълно достатъчна да ти светне що за човек я е писал (ако имаш малко от малко мозък в главата си). Въпроса не се състои в това дали на нас ни харесва темата, проблема се корени в т'ва че на теб не ти харесват коментарите които четеш. Ти очакваш, че ние тук ще почнем да ти съчувстваме за нещо което се случва на всеки втори човек, еми... WELCOME TO REALITY. Ти си мислиш, че света се върти около теб, ама уви... не е така ! Ти си мислиш, че това което ти се случва е нещо уникално, което никой друг щъкащ по тая земя не е преживял, не е така !
Кое е т'ва което не сме го разбрали правилно ? Айде обясни като за идиоти, щото явно сме такива и не можем да ти разберем високо-интелектуалните изречения, и не можем да проумеем, аджеба какъв ти е проблема. Пак казвам - ти много ясно си го написа. Даже по-ясно от колкото ти самата предполагаш, госпожичке. Живота е изпълнен с разочарования, свиквай ! Само че идеята не е на цивриш и да се оплакваш колко ти е зле, ами да се стегнеш и да направиш нещо по въпроса. А дори и да няма к'во да направиш, вместо да се давиш в самосъжаление, трябва да продължиш да гледаш на живота с още по-голям оптимизъм и да гледаш на нещата от позитивната страна. И повярвай ми, проблема не е наш, проблема си е лично твой. Явно си приела вече ролята на главната героиня от "Криворазбраната цивилизация", твоя грижа.. не наша !
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 10-03-2012 на 14:11
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"