- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми от разочарования :( ..
С кое доказах колко съм "интелектуален", айде обясни ми моля те. И каква ми е целта ? Че аз май не си я знам, ама гледам ти си много веща в тези неща. Я ме светни, ако обичаш![]()
Еми да ! К'во няма да бъдат хулени, като лапета на по 12-17 години ми говорят като 50 годишни, които вече толкова са изстрадали от живота, че няма накъде. Самото ти заглавие "писна ми от разочарования", е смешно. Ало, момичее.. ти си на 18 !! КАКВИ ТОЛКОВА РАЗОЧАРОВАНИЯ МОЖЕ ДА СИ ВИДЯЛА В ТОЯ ЖИВОТ ? Много обичате да го играете мъченици, за това и не съм само аз тоя който ви се смее на глупостите. Щото копче не сте видели от живота, ама иначе устите ви зейват до Небесата, само щото нещо не е станало по ваш вкус. Еми няма и да стане, щото пак казвам : Света не се върти нито около теб, нито около другата пикла която гаджето й я е зарязало и видиш ли всичко на тоя Свят е скапано, всички момчета са олигофрени и тем подобни глупости които се пишат ЕЖЕДНЕВНО в тоя форум от такива като тебе.
Иначе аз не те съдя. Кой съм аз, че да те съдя (а и честно казано ми е през оная работа) ? И за какво по-точно ? Имаш пълното право да си цивриш за каквото си поискаш и да си недоволна от каквото си поискаш. Ама нали е по-лесно да циврим, отколкото да се вземем в ръце и да се опитаме сами да си оправим положението. Верно.. няма к'во да се коментира. Няма какво да си хабя приказките за нек'ва си там, която дори не може да вдене за какво й приказвам. Напълно права си !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Хайде спри се вече! Казах ти че мнението ти НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА НИ НАЙ-МАЛКО! Така че можеш колкото си искаш да хулиш и нареждаш! КАТО НЕ ТЕ КЕФЯ СПРИ ДА КОМЕНТИРАШ ТЕМАТА И ТОЧКА! Защо като не ти харесва какво си пише в тоя форум продължаваш да влизаш в него, да четеш теми и да коментираш????Като не ти харесва не влизай и толкова! Какъв си ти че да нареждаш на другите и да плюеш по темите им? Не такива като мен, а такива като ТЕБЕ са навсякъде! По интернет на много отворени се правите и на много умни а? Всеки сам си рашава къде да пише, какво да пише ! МОЛЯ АДМИНИТЕ ДА ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ И ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАТ ВЕЧЕ ТАКИВА НЕЩА В ТОЗИ ФОРУМ!![]()
![]()
Последно редактирано от roni9043 : 10-03-2012 на 20:09
Loled at u.
Nuf said![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
май това беше краят на темата..