.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Фен
    Град
    Vidin
    така е имаш право

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Заеби го тоя оптимизъм, надеждата е майка на провала!
    От добрата страна, всеки минава през тоя момент с предаването от някой близък. Радвай се че ти се е случило на 18, а не на 28 примерно, че тогава е много трагично. Изобщо това е от тея уроци дето колкото по-рано ги изучиш, толкова по-добре за теб. Фаза през която всеки минава. Не е толкова голям проблем

Фен
    Град
    Vidin
    хубаво не бъди като този дето пише в горния коментар над тебе

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    не си мисля нищо,защото не те познавам

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от roni9043 Виж мнението
    еми ок продължавай си ! Всеки си има различно мнение, тъй че Мисля че няма смисъл да коментирам никак поста ти, ти вече се ДОКАЗА колко си ИНТЕЛЕКТУАЛЕН Няма смисъл вече да споря, знам че това ти е целта И знам че не само моите теми се хулят, а е така с темите из целия форум Всеки гледа да съди другия а никога не гледа себе си Ще завърша с един цитат на малкия принц : "Истинските неща се виждат само със сърцето,същественото е невидимо за очите"
    С кое доказах колко съм "интелектуален", айде обясни ми моля те. И каква ми е целта ? Че аз май не си я знам, ама гледам ти си много веща в тези неща. Я ме светни, ако обичаш

Еми да ! К'во няма да бъдат хулени, като лапета на по 12-17 години ми говорят като 50 годишни, които вече толкова са изстрадали от живота, че няма накъде. Самото ти заглавие "писна ми от разочарования", е смешно. Ало, момичее.. ти си на 18 !! КАКВИ ТОЛКОВА РАЗОЧАРОВАНИЯ МОЖЕ ДА СИ ВИДЯЛА В ТОЯ ЖИВОТ ? Много обичате да го играете мъченици, за това и не съм само аз тоя който ви се смее на глупостите. Щото копче не сте видели от живота, ама иначе устите ви зейват до Небесата, само щото нещо не е станало по ваш вкус. Еми няма и да стане, щото пак казвам : Света не се върти нито около теб, нито около другата пикла която гаджето й я е зарязало и видиш ли всичко на тоя Свят е скапано, всички момчета са олигофрени и тем подобни глупости които се пишат ЕЖЕДНЕВНО в тоя форум от такива като тебе.
    Иначе аз не те съдя. Кой съм аз, че да те съдя (а и честно казано ми е през оная работа) ? И за какво по-точно ? Имаш пълното право да си цивриш за каквото си поискаш и да си недоволна от каквото си поискаш. Ама нали е по-лесно да циврим, отколкото да се вземем в ръце и да се опитаме сами да си оправим положението. Верно.. няма к'во да се коментира. Няма какво да си хабя приказките за нек'ва си там, която дори не може да вдене за какво й приказвам. Напълно права си !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Фен
    Град
    Vidin
    Хайде спри се вече! Казах ти че мнението ти НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА НИ НАЙ-МАЛКО! Така че можеш колкото си искаш да хулиш и нареждаш! КАТО НЕ ТЕ КЕФЯ СПРИ ДА КОМЕНТИРАШ ТЕМАТА И ТОЧКА! Защо като не ти харесва какво си пише в тоя форум продължаваш да влизаш в него, да четеш теми и да коментираш????Като не ти харесва не влизай и толкова! Какъв си ти че да нареждаш на другите и да плюеш по темите им? Не такива като мен, а такива като ТЕБЕ са навсякъде! По интернет на много отворени се правите и на много умни а? Всеки сам си рашава къде да пише, какво да пише ! МОЛЯ АДМИНИТЕ ДА ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ И ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАТ ВЕЧЕ ТАКИВА НЕЩА В ТОЗИ ФОРУМ!
    Последно редактирано от roni9043 : 10-03-2012 на 20:09

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Loled at u.

Nuf said
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Фен
    Град
    Vidin

Фен
    Град
    Vidin
    май това беше краят на темата..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си