- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сполучливи имитации на маркови парфюми
Ох, и аз, любими ми е Bvlgari Black, Dsquared- Wood. Даже с Wood и аз съм се пръскала, имам останал от един бивш у нас и тук-там си го ползвам. Но той не е типичен мъжки парфюм- мирише много различно, невероятен е. Много е секси на мъж, десйтва някак възбуждащо, но и на жена не мирише зле.
Everything changes, but beauty remains ...
nuit de l'homme (ysl) , blue seduction на banderas <3 и може би уан милиън но само на кожа , и то на определена кожа ;д на някои не им стои никак добре, на някои ...... ох ох ох ;дд
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мразя One Million. На YSL всички парфюми са страхотни и много специфични. Имам женския Saharienne и още не мога да разбера дали го харесвам много или го мразя. Много е странен.
Затова казах, че само на определени хора стои добре. Прекалено навсякъде го има. Но пък имам 1-2ма приятели, на които им стои уникално добре. Аз харесвам по-специфични и разпознаващи се парфюми. Въпросния на YSL мога да го позная от 9 планини в 10та.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Точно, за това толкова ми е омръзнал One Million. Душила ли си Bvlgari Black? Ужасно, ужасно, ужаааасно секси парфюм.
Аз се канех да си купя парфюм като на приятеля ми и да си се пръскам с него. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Булгари по принцип са ми някак опротивяли като марка, точно заради това комерсиализиране .. Всъщност не знам как мирише ;д И съм убедена, че онзи синичкия ще е много хубав, но ще мине известно време докато се навия да подуша нещо тяхно.
^Аз имах едно гадже, с което като тръгнахме осъзнахме че имаме мъжката и дамската версия на един и същи парфюм ;д голяма любов голямо нещо : )))))))))
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да бе, и ние така правихме с Wood-а :Д Искрено се радвам, че той не се пръскаше с моите, а им правеше комплименти само на мен :Д
Едит: Джоли, BLV II почти никой не го знае, повярвай ми. Гледат ме странно като кажа кой ми е любимият парфюм. Само аз и една моя приятелка си го знаем, тя се побърка по него покрай мен :Д Black познавам само 2ма човека ,които го ползват.
ох по едно време така бяха луднали всички малки кифленца по булгари омниа кристалин .... Като видя вече специфичната форма на шишенцето ми се повдига ;д
Ще го опитам този. Но аз харесвам една идея по-подправчени и ориенталски. Този ми изглежда много свеж като за вкуса ми![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз искам да ви питам откъде си взимате парфюми, защото ми се струва, че в МОЛ-а цените са прекомерно надути?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Джоли, не вярвам да не ти хареса :Д Не вярвам,че съществува човек, който да не го хареса (но със сигурност има,де :Д)
В него се долавя виолетка, но по много специфиччен начин. Виолетка усещам и в Parisienne, Insolence на Герлен, но там е много силно доловима, а тук е много деликатна и нежна.
А бялата Омниа е страхотна, още си я имам. Леко ми е нетрайна, обаче ,или поне не я усещам. Наистина това сигурно е един от най-популярните парфюми, но мноооого ми харесва.
Brutal Bunny, аз от Дъглас, Бюти Зоун или по-големи парфюмерии, които не са в моловете. Цените са абсолютно еднакви. А в моловете често има някакви намаления, взех си IN2U на много добра цена, а скоро гледах, че Alien също е намален.
Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-27-2012 на 19:37
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да бе, и тук. Купувам си от други големи парфюмерии, които не са Дъглас или Бюти зоун. Пак продават маркови парфюми.
Честно казано винаги съм си мислела, че и там не са маркови. Такива машини за пари са тея молове.... По-добре не-молска парфюмерия, да ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Няма значение. Цените са същите. Купувам си ги от мястото, което ми е по-близко за момента. А това, че не са в мола, не значи,ч е не са маркови- парфюмериите са хубави, с компетентни консултантки. Много помагат, наистина.
Аз точно казвам, че на тея в моловете нямам вяра. А продавачките са пъдарки, касиерки и всичко друго, освен компетентни консултантки.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
О, в моловете, в които съм била, са доста мили. Всъщност, не съм попадала на злобна консултантка, освен в Инглот в София.
В дъглас и бюти зоун тук специално винаги гледат хората сякаш ще откраднат нещо. И изключително некомпетентни. Прости продавачки. ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не знам, мен си ми обясняват каквото искам, даже понякога са ПРЕКАЛЕНО мили :Д
Де късмет .. ;д
T.I. току-що ми прие приятелството във фейсбуууууукк ^^^^^^^^ сори за спама, ама нямаше как да пропусна <3![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Може ли и аз да се запиша в темата?Абсолютно съгласна съм с тва мнение на JoLLiE92 - точно като пъдарки - все 1 си влезнал, за да откраднеш нещо егати .. . .
Както и да е, аз съм си купувала парфюми от Дъглас, от 1 парфюмерия в нашия квартал и т.н. Иначе последните брат ми ми ги поръчва от някакъв немски сайт или пък аз си ги поръчвам от ензо-то, когато има намаления.
Сега съм си поръчала Guerlain Idylle. На вас харесва ли ви?
^Много хубав, много женствен. Както беше казала една позната "това е най-най-най-най-хубавият парфюм!" ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Еее, точно мислех тези дни да направя за парфюмите (не за имитациите де, не че ми пречат). Няма да е по темата- но аз моите си ги поръчвам от ягодката, там не са като в мола цените и са оригинални.
В Бюти зоун-а веднъж един вървеше след мен, а след другите не. И му казах да преследва дамите, които приличат на клошарки (защото имаше такива, облекли се в някакви захабени, раздърпани дрехи,ама иначе маркови парфюми гледат), а за мен да не бере грижа- че няма да му открадна развалените тестери...
Мечтата ми е Miss Dior pure perfume, ама не знам дали някога ще го доживея.
Грешно е схващането, че излизат по- скъпо- с имитация ще се пръскаш през 1-2 часа, а хубавият оригинален парфюм (пак зависи от марка, нотки и т.н.) може да държи цял ден.
Последно редактирано от therichbitch : 09-28-2012 на 15:09
Тук може и за оригинални да си пишем : ) Само не знам дали мога да сменя името на темата ;д
Трайността специално на парфюмите зависи и от типа, моите любими ориенталски и подправъчни стоят много по-дълго от свежите леки парфюми. Не съм сравнила имитации с оригинали и не съм казала, че е по- на сметка, но за момента това е положението при мен, а има сносни имитации, не всички са боклуци.Може и да е от полза темата на някого.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, съгласна съм, и аз харесвам шипри, приенталски и подправъчни и стоят аадски дълго.Имате ли си гардеробчета във Fragrantica?
Тези малките, които си пуснала на 1а страница, мисля, че има хора, които са доволни от тях. Аз съм мирисала 21и номер и е адски близко до оригинала, но за трайността не знам как е![]()