- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сполучливи имитации на маркови парфюми
О, аз при всички положения си купувам и двата, първи е Ланкомския, че е нещо страшно, така че дори не се и колебая. Чудно ми беше Версаче как е като трайност. Имала съм Bright Crystal, трайността му е окей, но за Диаманта нямам нито отзиви, нито нищо.
Да, по леки миризми си падам, Хипноуз за мен не е лек, но е невероятен и е много подходящ за зимата.
Пробвах Parisienne на YSL, много го исках-страхотен аромат на виолетки, прекрасен, обаче много нетраен на моята кожа. Чудя се още за него, хич не обичам ароматът от парфюма ми да изветрява.
Everything changes, but beauty remains ...
Да, факт, и на моята кожа е нетраен (na YSL), но аз и без това си падам по по тежки (затова обожавам Hypnose-a)
Иначе, жълтият диамант е г/д като Bright Crystal-a като трайност (поне на моята кожа).
Нека и някой друг се изкаже, че моята преценка за трайност е много изкривена, защото си падам по термоядрени аромати хах.![]()
Да, ще чакам включвания. Хипноуз има ли нужда от повторно пръскане през деня/вечерта?
Yellow Diamond-а съм го използвала, при мен трайността беше горе-долу окей. Но не е като моето любимо Givenchy))))
А Hypnose е супер!!!!
Иначе сега съм загледала някаква промоция - Jacomo Paradox Green Woman 100 мл. за 30 лева? Какъв е този парфюм? Хубав ли е?
Мирисала съм само 'оригиналния' Парадокс, ама ми идва кисел, този не го знам, ама сигурно не е нещо много по-различно.
бившата ми имаше някакъв парфюм на max mara, който беше адски одървящза съжаление така и не разбрах цялото му име
иначе от мъжките съм ползвал Chanel Bleu de Chanel, Tom Ford Black Orchid и Gucci Pour Homme, който вече не съществува
сега карам на безкрайно клишираният и омръзнал на всеки bvlgari aquа. мен все още ми каресва след 3 изпръскани шишета и не дава признаци че скоро ще омръзне
от женските най-много ми харесват (и не само на мен, на повечето авери също) парфюмите на burberry, lacoste и valentino![]()
ако ще и извънземен да го водят, парфюма си е унисекседин от любимите ми, но само на луната го има на нормални цени...
не съм чела всичко
не съм попадала на хубава имитация,
или цъкат на спирт, или на 20тата минута няма нищо останало от въпросния парфюм
но за евтин парфюм-
верона.
обожавам го, траен е и е много евтин.
и кудо <3
Последно редактирано от adoreher : 10-07-2012 на 16:16
То и черното Булгари го водят унисекс, но за мен си е чисто мъжки :Д Бил любим на Анджелина Джоли :Д Но не си го представям на жена. А Булгари Аква е страхотен, и с него съм се пръскала(пак на бивш).
Не го знам, не си падам по Булгари, но орхидеята колкото и да е мощна и тежка, си е сладостна.