.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    Мега фен Аватара на PullMeCloser
    О, аз при всички положения си купувам и двата, първи е Ланкомския, че е нещо страшно, така че дори не се и колебая. Чудно ми беше Версаче как е като трайност. Имала съм Bright Crystal, трайността му е окей, но за Диаманта нямам нито отзиви, нито нищо.
    Да, по леки миризми си падам, Хипноуз за мен не е лек, но е невероятен и е много подходящ за зимата.
    Пробвах Parisienne на YSL, много го исках-страхотен аромат на виолетки, прекрасен, обаче много нетраен на моята кожа. Чудя се още за него, хич не обичам ароматът от парфюма ми да изветрява.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Да, факт, и на моята кожа е нетраен (na YSL), но аз и без това си падам по по тежки (затова обожавам Hypnose-a)
    Иначе, жълтият диамант е г/д като Bright Crystal-a като трайност (поне на моята кожа).

Нека и някой друг се изкаже, че моята преценка за трайност е много изкривена, защото си падам по термоядрени аромати хах.

Да, ще чакам включвания. Хипноуз има ли нужда от повторно пръскане през деня/вечерта?

Повече от фен
    Yellow Diamond-а съм го използвала, при мен трайността беше горе-долу окей. Но не е като моето любимо Givenchy ))))
    А Hypnose е супер!!!!
    Иначе сега съм загледала някаква промоция - Jacomo Paradox Green Woman 100 мл. за 30 лева? Какъв е този парфюм? Хубав ли е?

Град
    Sofia
    Мирисала съм само 'оригиналния' Парадокс, ама ми идва кисел, този не го знам, ама сигурно не е нещо много по-различно.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Какви миризми предпочиташ- флорални, шипрови, сладки, компотени, ориенталски, горчиви? Дай пример за такива, които си имала
    Имала съм на versace bright crystal, мисля, че е тоалетна вода, но е много много хубаво. Искам нещо подобно, да е парфюм обаче. И да е на цена до 70 лева .. В момента нямам възможност за нещо по-скъпо. Моля ви, помогнете

Повече от фен
    бившата ми имаше някакъв парфюм на max mara, който беше адски одървящ за съжаление така и не разбрах цялото му име
    иначе от мъжките съм ползвал Chanel Bleu de Chanel, Tom Ford Black Orchid и Gucci Pour Homme, който вече не съществува
    сега карам на безкрайно клишираният и омръзнал на всеки bvlgari aquа. мен все още ми каресва след 3 изпръскани шишета и не дава признаци че скоро ще омръзне
    от женските най-много ми харесват (и не само на мен, на повечето авери също) парфюмите на burberry, lacoste и valentino

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от iziskanmladej88 Виж мнението
    Tom Ford Black Orchid
    Някои източници го водят унисекс, но по принцип парфюмът е женски !

Повече от фен
    ако ще и извънземен да го водят, парфюма си е унисекс един от любимите ми, но само на луната го има на нормални цени...

Голям фен Аватара на adoreher
    не съм чела всичко
    не съм попадала на хубава имитация,
    или цъкат на спирт, или на 20тата минута няма нищо останало от въпросния парфюм
    но за евтин парфюм-
    верона.
    обожавам го, траен е и е много евтин.
    и кудо <3
    Последно редактирано от adoreher : 10-07-2012 на 16:16

То и черното Булгари го водят унисекс, но за мен си е чисто мъжки :Д Бил любим на Анджелина Джоли :Д Но не си го представям на жена. А Булгари Аква е страхотен, и с него съм се пръскала(пак на бивш).

Град
    Sofia
    Не го знам, не си падам по Булгари, но орхидеята колкото и да е мощна и тежка, си е сладостна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си