.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Град
    България

Предложения

Имам две нови предложения. 1 Може да са създаде тема мода или дрехи и аксесоари.Мисля,че ще е полезна,защото колкото и да се лъжем първо забелязваме как е облечен човек.Нали знаете по вида посрещат,по ума изпращат.В тази тема тинейджърите ще могат да обсъждат какво носят в училище,имат ли униформи,какво според тях е модерно през сезоните,аксесоари,кое от къде са взели,а дори и от кой взимат пример или любими модели.
    И 2 може да се създаде тема бъдещи професии-в нея тинейджърите ще пишат какви искат да бъдат ще споделят мнения дали това е подходящо,къде има най-добра реализация,кой университет е най-подходящ,оценки за него,уроци.Тази тема ще включва малко по-далечни планове.Не знам дали идете ви харесват.Споделете
    Здравейте!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Ами направи такива теми, кой ти е казал нещо? Никой не те спира.

Мега фен Аватара на machoka
    Харесва ми номер 1. Би било добре и 'моден' раздел. Ще помисля над идеята)

Мега фен
    Да не пускам нова тема - защо в главното меню горе не разместите ON! FEST и ФОРУМ, така че ФОРУМ да мине на мястото на ON! FEST. Защото е много дразнещо с тази зелена глава, която не ти дава да натиснеш върху линка към форума. Ако това е някакъв вид тъпа реклама и подкана да отида на тъпия фест - няма да отида, но е дразнещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си