.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Lightbulb Ето още един бийт от мен :)

Е хора , днес завърших и 3-тият си бийт. Надявам се да ви хареса и ако това е така моля ви абонирайте се за канала ми в YouTube и много бих искал да пишете мнения тук , кое ви харесва и кое не , за да мога да знам , къде са ми грешките и да ги оправя .. Благодаря ви , а ето го и бийта : http://www.youtube.com/watch?v=70BDKhGHNOA&feature=plcp
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

хубаво е ква програма използваш

FL Studio 10

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Абе с какво си си направил clap-овете?

Това не са clap-ове , а 3 snare-a ;d

Страшен бийт братле , събскрайбнах

ОООО благодаря ти страшно много човек за събскрайба.. Скоро качвам нов бийт и се надявам да ти хареса отново !

Евалата, бийта е стабилен.

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Дръпни си VST плъгини.
    Massive, Sylenth1, Zebra, Nexus, продуктите на Spectrasonics също са много богати.
    Друг съвет, който мога да ти дам е да подхванеш някоя тънка книжка и да я прочетеш отговорно от начало до край. Вече излязоха много читанки на тази тема, та даже започнаха и на български да ги превеждат. Ако си заинтересован мога да ти предложа няколко заглавия.
    И не на последно място - солфеж. Пиши в Youtube: "Karen Cuneo Ramirez" - много добър педагог и преподавател!

hope не знам от къде да си дърпам плъгини , търсих насам на там , то се некфи тъпи , но благодаря много за съветите , сега ще потърся тези които си ми предложил и ще почвам работа върху новият бийт благодаря и на Alchemist , че е написал мнението си , бих ви бил крайно благодарен и ако събскрайбнете ;d Скоро очаквайте новият бийт , да кажем другата седмица !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си