.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Red face Моля за съвет

Здравейте аз съм момче на 18 от скоро се срещаме със едно момиче на 17 години. Нищо не съм и казвал, че я харевам поканих я на среща и на последната среща ми каза, че не иска гадже и неможе да ми отделя много време защото има много уроци , а аз и казах, че и аз немога да и отделям много време защото съм 12 клас и трябва да уча за матура и за кандидатстване във уневерситет и, че ще се виждаме когато може. Писахме си днес и зададох въпроса че знае че аз я харесвам а тя да ли изпитва нещо към мен а тя ми отговори че когато се видим да съм я попитал и щяла да ми каже. Моля ви дайте идея съвет как да процедирам и какво мога да учаквам

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Можеш да очакваш и да , и не. Ние няма какво да ти кажем. Бъди готов и за двете крайности, и поговорете на четири очи.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Да не иска гадже,защото имала уроци...? Хм.. Аз,ако съм харесала някой бих му отделяла по малко време из между ученето, не знам...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на Me4encety
    Има ли желание,има и начин.Няма ли желане,има оправдание.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Е, какво искаш да ти каже в чата....
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Не съм се изказал правилно за което се извинявам не че имала много уроци а просто се притеснява че няна да може да ми отделя достатачно внимание

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Имате ли желание да сте заедно, все ще навържете нещата после, независимо кой на какви уроци ходи.
    Може по веднъж на седмица да се виждате, но ако сте толерантни един към друг и проявявате разбиране, няма да ви тежи.
    Такива неща. Покажи й, че я харесваш и искаш, но и че уважаваш избора й/кръжоците/уроците/квото е там и няма да я задушаваш/обсебваш/усложняваш ежедневието допълнително, и че ще е приятно, лесно и забавно с теб, та в тоя ред на мисли може само да спечели, ако се реши на връзка с теб.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да Учакваш ? УЧИ ПОВЕЧЕ ЗА МАТУРАТА! Мани я тая.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си