- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Относно пушенето
Извинете ме че питам но все пак на черния или на белия дроб пушенето вреди.Няма значение.Така значи то ме интересува ако пуша и ако настина и отида на лекар те могат ли да разберат? Ако ме питате на колко съм то отговорът ми е на 13.Знам че ще кажете-Ти си малка,не си трови живота.И така.Просто ви питам.
Зависи по колко пушиш. А за първия въпрос --> (facepalm)
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Еми днес си дръпнах 2-3 пъти но след като майка ми и сестрите ми пушат и аз си дишам пушека им.Днес опитах Марлборо и се насветках защото първия път като дръпнах повече от 5 сек и после неможах да се изкашлям но ми беше приятно.Дръпни си,дръпни си, хайдее знам че искаш.И разбирасе как да откажа на хубавото момче и си дръпнах.Не знам защо но някак ми харесва,единственото което ме притеснява е че може някой лекар да разбере.Ако може някой да ми каже дали може чрез вземане на кръв или прослушване на дробовете да разберат.
Недей да го правиш, защото и другите го правят. Ако ти се пуши, организма сам ще иска цигари.. Някои пушат 1 година и дробовете им са черни, а други - 60 години и са по-чисти и от на спортисти..
Съвет от човек пушил над 30 цигари на ден в продължение на 4 години - не ги почвай, може да ти е готино обаче изобщо не си струва. Вече от 5 месеца не съм пушил и се чуствам в пъти по добре от преди, повече енергия, настроение и всичко...
Няма проблем да си пафкаш 2/3 цигари на ден, но да не стават повече
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
1. Много си зле.
2. На въпроса ти:
а) Зависи при какъв лекар отиваш. Зависи за какво. На рентгенова снимка на пушач, който омита 1-2 кутии цигари на ден от бая години, дроба му се вижда като дърво с множество и дебели клони, което е ужасно.
б) Зависи от колко време пушиш.
3. Пушенето вреди на всичко.
4. Уважавай тялото си. Виж т. 1.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Едно не мога да разбера-защо се водиш по акъла на другите, хубавото момче ти било предложило.. и кво? Айде да се направим на готЯни, да не останем по-назад, а и светът се изчерпва с едно хубаво момче. На 13 си твърде малка за пушене, дори и само едно дръпване.. повярвай ми, казвам ти го от личен опит, в момента съм на 17 и пуша от около 3 години, моля те, не прави тази грешка! Не и ако е за да впечатлиш някого! Симпатиите ти към него скоро ще изчезнат, но станеш ли страстен пушач, никак няма да ти е лесно.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Може би ще бъде една от милиони, които ти четат това конско, но то не е без причина...
Пушенето не те прати готин, то вреди на самия теб и дори да си много нервна, това не е решението ... и по- добре си запази живота и недей да гледаш от другите !
а по въпросите ти ... на първия няма да отговарям, а за втория .. ами зависи, на какъв лекар отиваш, но като цяло има голяма вероятност да узнае лекаря
Айде вече си се дръпнала,но не продължавай ! Най-малкото организма ти още се развива ! Ако продължиш в училище като бягате 300 метра ще си умряла на 100 !Казвам ти го от личен опит,защото лятото имаше един месец в който се събирахме и пушихме...Е някои пушиха с кутии , а аз по 1-2,но се отказах !
1во защото е вредно
2ро защото нашите са редовни пушаче- пушат по 3 кутии на ден и виждам колко лошо им се отразява
3то ставаш като наркоман- искаш още и още и ако не спреш навреме няма да можеш изобщо !![]()
4то спортувам и пречи ужасно много ...особено на плуването
П.П и аз съм на 13
Пуша повече от 10 години и това е най- голямата грешка в живота ми. Просто не дей , това е чиста отрова. Сега не мога да тичам , да спортувам и да се забавлявам с елементарни неща. Не мога да отида на хижа, защото не мога да дишам, когато се изкачвам по баирите.
Сама си помисли искаш ли такъв живот. А отказването на цигарите е толкова сложно колкото да спреш наркотиците или алкохола...........
Глупости на търкалета. Отказването на цигарите е лесно, само изглежда трудно на всеки пушач. Трудната част е да не ги почнеш отново.