.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS

Да го оставя ли ?

Имам нужда от съвет .... преди 20тина дни се запознах с едно момче и след второто ни виждане решихме да опитаме да сме заедно Първата седмица ми звънеше често и се виждахме , когато може , но от една седмица насам се чуваме предимно вечер и той постоянно ми разправя колко зает и уморен бил Попринцип наистина вечер е уморен и си ляга рано , но преди една седмица идваше поне да се видим , а сега си измисля оправдания Много ми е гадно и реших , че ще говоря с него когато се видим и ако смята да продължава така просто ще го оставя , въпреки че го харесвам много ..... Вие какво мислите: да го оставя ли или да изчакам малко да видя дали ще има някаква промяна ?
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Супер фен Аватара на paradosou
    Говорете, не го поставяй пред свършен факт. Абе... една седмица не е малко, сигурно наистина е зает, ама за толкова време все ще намери начин да си открадне някакви часове, в които да сте заедно.
    Едва в началото сте, пък ти вече се чудиш дали да не зарежеш всичко. Доста е показателно тва.
    Последно редактирано от paradosou : 09-25-2012 на 21:18

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    според мен го болу к'ура за теб, съжалявам миличка : (

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не бързай. Може наистина да е зает и уморен, че не може да направи така, че да се видите за час - два. Опитай се да го разбереш. Вие сте все още в началото, а ти се чудиш дали да го зарежеш - струва ми се, че и без това няма дасе получи връзката при вас.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ако и в следващите 1-2 седмици продължава с оправданията, му показвай вратата.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Идвал е да се видите, но от къде?! Да не сте в различни градове, че е "идвал" при теб?
    Щом все пак ти звъни, значи му пука малко поне. Иначе дори нямаше да те търси, а щеше само ти да му се обаждаш.
    Изчакай малко още, да видиш до кога няма да има време за теб. Ако продължи в същия дух го остави.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    А, защо пък да го оставя?
    Той ли трябва да е "движещата сила" във връзката през цялото време? Защо тя не отиде да го види?
    Къде е проблема?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    А, защо пък да го оставя?
    Той ли трябва да е "движещата сила" във връзката през цялото време? Защо тя не отиде да го види?
    Къде е проблема?
    Съгласна съм с това, но от така написаната тема не се разбира много за ситуацията. Просто предполагам, че все пак за да отиде ТЯ при него, трябва той все пак да ИМА ВРЕМЕ или поне да й намекне, че иска да са заедно, а той не го прави(а може би тя не го възприема, не знам), много ми е неизчерпателно написаното всъщност...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Съгласна съм с това, но от така написаната тема не се разбира много за ситуацията. Просто предполагам, че все пак за да отиде ТЯ при него, трябва той все пак да ИМА ВРЕМЕ или поне да й намекне, че иска да са заедно, а той не го прави(а може би тя не го възприема, не знам), много ми е неизчерпателно написаното всъщност...
    Аз не говорех конкретно на теб. Питах по-скоро общо.
    И дано тя се сети да обясни.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Той живее близо до мен и аз нямам никакъв проблем да отида да го видя .... проблема е , че се прибира в 8 вечерта , къпе се , яде и в повечето случаи гледа нещо по телевизията за половин час и си ляга да спи. И повечето пъти като се виждаме или излизаме на някъде или остава да спи в нас , но откакто съм на училище не може да остава защото ставам в 6 и трябва да го събудя много рано и няма смисъл и единствено може да остане петък или събота , ако е почивка иначе той ще ме събуди в 7 , за да излезне за работа ....... Може би и аз съм виновна за това , че не иска да идва вече , защото преди идваше да ме види за по 1-2 часа след работа и аз не го пусках да си ходи и той се оплакваше , че на другия ден не може да става или като ми звъннеше по телефона си говорехме по 1 час , но не съм го държала насила - просто си разказвахме разни неща От това , което написах току що май осъзнах , че аз съм доста виновна , но не напълно , защото преди 2-3 дни беше почивка и каза , че му било студено и не му се идвало за 1-2 часа само ...... до известна степен го разбирам , но нз държанието му е различно от в началото .... Според вас добра идея ли е да говоря с него и да му кажа как се чувствам или да изчакам и да видя какво ще стане ? Цял роман написах Надявам се да не съм много досадна :P
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Не, миличка не си досадна. В теб се борят две неща. От една страна искаш да си с него, защото много го харесваш, от друга страна съмнението ти казва, че нещо не е както трябва. Имам житейски опит и мога да ти кажа, че за да се оттърве един мъж от една жена, той започва да си измисля оправдания, че е зает. Естесвено, хора сме, всеки има нужда от лично пространство и време за почивка. Но в повечето случаи, причината е гореопосочената от мене. Съжалявам, има възможност и да греша. Това не ознава, че веднага трябва да се оттеглиш. Имаш два варианта - или да го питаш директно дали иска да е с теб, или да изчакаш известно време. Успех!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    ^Тук подкрепям!
    Според мен тези оправдания те изнервят и будят съмнението в теб,защото още сте в началото и мисля,че доверието ви един в друг не е изградено.Мисля ,че си търси причини ,може и интерес да е загубил.Но аз бих се замислила,дали това не е просто начин да се измъкне,но тактично.Вземи и поговри с него,кажи му как се чувстваш,че усещаш промяна и го попитай дали това се дължи само на умората.Това ще реши нещата.
    Последно редактирано от balu4ka : 09-26-2012 на 15:57
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Щом още в началото се е почнало с тия простотии.. няма смисъл, но избора си е твой

Повече от фен Аватара на mlf
    има две възможности:

1. да е поредният тъпак, който не те заслужава
    2. да му трябва време да разбере дали наистина те харесва

имам почти същия проблем в момента - все няма време за мен, като се видим в повечето случаи няма как да останем насаме дори не ме прегръща и целува, отначало реших че го е срам пред др-те но май се съмнявам вече че е затова и ми се струва, че харесва една фр с която се събираме .. ако аз го питам дали му се излиза правим уговорка и в последния момент си намира оправдание .. нз как да го питам дали иска да е с мен или харесва въпросното момиче (а тя го харесва) някакви идеи? изобщо има ли шансда продължим да сме заедно как да го питам за тия 2 неща?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Директно?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Изчакай малко,не бързай със заключенията.
    Щом работи и се пребира уморен,явно наистина му тежи работата и няма време а се видите.Ако смяташ да си с него,по-добре се примири с тази мисъл,че ако сте заедно почти винаги ще е така и рядко ще се виждате,но ако наистина го харесваш и държиш на него,не го оставяй,все пак и той е човек и се изморява,не е машина да огрее навсякъде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си