.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

варикоцеле и марухуана

оперираха ме от варикоцеле ,но когато пуша трева ,вената се разширява отново ,това нормално ли е ?

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Спри да пушиш зелено и ще си ок!
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен Аватара на Chacho
    Не би трябвало да има връзка. Марихуаната намаля кръвното налягане, което би трябвало да се отрази добре на разширена вена. От друга страна често може да действа възбуждащо и оттам - засилен приток на кръв долу.

Обаче се замисли за потентността си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

ако нямах този проблем нямаше да спирам ганджаната ,ама потетността мисля ,че е много важна част от живота на един мъж !

Всеки си прави избора.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на besso
    Марихуаната намалява кръвното налягане, но не намалява количеството на кръвта, нали?! Тоест кръвоносните съдове се разширяват и се задържа повече в по-ниските части на тялото. А доколкото знам варикоцелето повишава температурата в тестисите и производството на сперматозоиди намалява. Затова на мъжете с варикоцеле им е по-трудно да правят деца и имат занижен тестостерон.

Грешно съображение съм направил, прав си. Значи наистина е от марихуаната.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си